Medewerker facilitaire dienst

SAAM werkt! uitzendbureau

Eersel
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
20-24 Uur
040-7200972
Bedrijfsprofiel
Op een informele manier samenwerken. Aandacht hebben voor kwaliteit. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Door die aanpak maakt SAAM werkt! het verschil in de uitzendbranche. Ik geloof in de combinatie tussen prettig, persoonlijk en zakelijk samenwerken. Flexibiliteit is altijd belangrijk. Daarom is SAAM werkt! 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat je als werkgever niet alleen voor structurele invulling van arbeidskrachten bij ons terecht kunt, maar dat we juist ook flexibel zijn en voor je klaar staan op cruciale momenten.

Het verschil maken we door zoals onze naam al zegt, niet vóór je, maar samen mét je te werken. Een gezamenlijk doel voor ogen hebben, maakt het eenvoudig om samen succes te boeken!
Functieomschrijving
Ter versterking van het huidige team bij een medisch bedrijf in de Kempen bieden wij een functie als Medewerker facilitaire dienst. Je hebt oog voor detail en hygiëne staat bij jou hoog in het vaandel. Als geen ander weet jij hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk achter te laten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het bedrijf er tot in de puntjes schoon, hygiënisch en verzorgd uit ziet.
Functie-eisen
Je bent daadkrachtig, flexibel, collegiaal en je weet van aanpakken. Je ziet het werk en bekijkt het bedrijf door de ogen van onze cliënten. Je bent beschikbaar voor 20 tot 24 uur per week en hebt er geen probleem mee om in diensten te werken. Een werkweek loopt van maandag tot en met zaterdag en de werktijden zijn tussen 7.00 en 19.00 uur. Het is wenselijk dat je woonachtig bent in de directe omgeving van Eersel.

Het is een pré wanneer je al ervaring hebt met het werken in een medische omgeving. Tevens ben je bereid de nodige trainingen op schoonmaakgebied te volgen.
Aanbod
Dit bedrijf kent een open en informele cultuur waarin men graag met én voor elkaar werkt. Alles is er op gericht om de cliënten kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden op het hoogste serviceniveau. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Of neem contact op met Neeltje Meuwissen 040-7200972 of Ronald Braken 06-12671064
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SAAM werkt! uitzendbureau

Duizelseweg 4a,
5521AC , Eersel,
SAAM werkt! uitzendbureau

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden