Technisch Servicedesk Engineer: Online sollicitatie gesprek

P2000 Alarmeringssystemen B.V.

Bergeijk
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0654246457
Bedrijfsprofiel
P2000 Alarmeringssystemen B.V. levert producten en systemen ten behoeve van het radio communicatie netwerk C2000 van de Nederlandse Hulpverleningsdiensten, zoals Brandweer, GGD en Politie.
Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Als TECHNISCH SERVICEDESK ENGINEER ben je een technische duizendpoot. Je houdt je bezig met het configureren en het testen van de systemen en producten. Je voert zelfstandig reparaties uit. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan, en het begeleiden van, onze klanten bij het gebruik van al onze producten. En je draagt zorg voor een goede documentatie van de door jou uitgevoerde werkzaamheden.

Daarnaast ben je bereidt om bij andere werkzaamheden te ondersteunen binnen de organisatie. Kortom, een baan in een kleine organisatie waarbij je de mogelijkheid hebt deze -uiteraard binnen de mogelijkheden- zelf verder vorm te geven.
Functie-eisen
Wie ben je?
We zoeken een zeer enthousiaste MBO+/HBO-er met een technische achtergrond, werkervaring met SMD solderen is een pré en affiniteit met draadloze telecommunicatie heeft onze absolute voorkeur. Je houdt van aanpakken, bent representatief en in staat om zeer zelfstandig te werken. Je denkt in mogelijkheden, je gaat pragmatisch te werk, je vindt het prettig om tussen verschillende taken te schakelen. Je komt je afspraken na en 'je ziet werk'. Je bent klantgericht en vindt het een uitdaging om  samen met collega's het systeem en het product naar een hoger niveau te brengen.  
Aanbod
Wat bieden wij je?
Wij bieden je een uitdagende, gevarieerde en zelfstandige functie in een klein team met enthousiaste en gedreven collega’s. Uiteraard zijn het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en marktconform.
 


 
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie, uiterlijk 15 juli 2020.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Anton Kroot, onder telefoonnummer 0497-712170.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

P2000 Alarmeringssystemen B.V.

Waterlaat 15,
5571 MZ , Bergeijk,
P2000 Alarmeringssystemen B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden