Medewerker crediteurenadministratie (10 tot 12 uur per week)

Barbas Bellfires B.V.

Bladel
MBO
Tijdelijk
10-12 Uur
€0 - €2350
0497 - 38 39 98
Bedrijfsprofiel
In onze haardenfabriek te Bladel worden de Barbas Bellfires haarden ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd. De verkoop verloopt via ons internationale dealernetwerk.
We zijn een familiebedrijf met grote ambities; de beste haardenfabrikant van Europa worden. Met vele jaren ervaring, 150 vakkundige medewerkers en verkoopafdelingen in Nederland, Engeland en Frankrijk, is Barbas Bellfires toonaangevend en één van de grotere spelers in deze industrie.
Functieomschrijving
Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een medewerker crediteurenadministratie voor 10 tot maximaal 12 uur per week, verdeeld over 4/5 dagen. (uren in overleg flexibel in te de delen). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inscannen, coderen en verwerken van binnengekomen facturen, het voorbereiden van de crediteurenbetalingen en het bewaken van de betalingstermijnen. 
Functie-eisen
Voor deze functie is ervaring in een financiële omgeving onmisbaar. Het liefst ben je bekend met de crediteurenadministratie en specifiek met het inscannen en coderen van inkoopfacturen.  
Aanbod
Als medewerker crediteurenadministratie geniet je van een uitdagende functie op de afdeling Finance en krijg je vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid. Werken op deze afdeling staat garant voor zelfstandigheid maar ook voor het werken in een warm team. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerchapsverlof voor 10 tot 12 uur per week. De periode betreft eind januari 2020 t/m begin juni 2020. 
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Barbas Bellfires B.V.

Hallenstraat 17,
5531 AB , Bladel,
Barbas Bellfires B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden