Paneelbouwer

VMB Automation B.V.

Eersel
MBO
Vast
38-40 Uur
-
Bedrijfsprofiel
VMB Automation B.V. is een bedrijf dat sinds 2001 hard- en software voor de machinebouw en de proceswereld ontwerpt en realiseert. VMB is een groeiend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Wij staan met praktische kennis, creativiteit, innovatie en specialisme garant voor de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en daarom realiseren wij onze projecten met aandacht voor People, Planet en Profit. Onze klanten zijn te vinden in food, agro, automotive, olie en gas, maritieme sector en staalindustrie. VMB heeft vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Eersel en Barneveld. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open werksfeer waar je werk wordt gewaardeerd. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd.
Functieomschrijving
Binnen de daarvoor gestelde tijd maak je besturingskasten volgens aangeleverde tekeningen. Na de kick-off, die je samen met de projectleider en engineers bijwoont, start de voorbereiding van het project. Je gaat zelfstandig aan de slag met het opbouwen, bedraden en afwerken van schakelkasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en coderen van onderdelen. Je denkt tijdens het gehele proces mee zodat, samen met je collega’s, het gewenste projectresultaat wordt behaald. Incidenteel help je de installatiemonteurs op locatie bij het installeren en in bedrijf stellen van een schakelkast.

Na je inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het:
  • het mechanisch opbouwen, bedraden en afwerken van besturingskasten;
  • het plaatsen en coderen van onderdelen volgens tekening en onderdelenlijst;
  • het mee- en vooruit denken tijdens het paneelbouwproces;
  • het testen van schakelkasten.
Functie-eisen
Voor onze vestiging in Eersel zijn we op zoek naar een ervaren paneelbouwer die besturingskasten maakt. Je bent fulltime beschikbaar en hebt een afgeronde mbo-opleiding Electrotechniek, Industriële Automatisering of gelijkwaardig. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. De Nederlandse taal beheers je uitstekend en je bent in het bezit van rijbewijs B. Ben je daarnaast accuraat, zelfstandig en resultaatgericht? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.
Aanbod
Werken bij VMB is werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf. VMB valt onder de cao metaalbewerkingsbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Denk daarbij aan 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, een goede pensioenregeling en diverse gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons vanzelfsprekend.
Aanvullende informatie
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar: vacatures@vmbautomation.com. Voor meer informatie neem je een kijkje op onze website of bel je naar 088 – 681 00 00.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturetekst wordt niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VMB Automation B.V.

Lange Voren 20,
5521 DD , Eersel,
VMB Automation B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden