Bladel
HBO
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€0 - €0
0497-339400
Bedrijfsprofiel
DELPHARM is al meer dan 25 jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen als loonwerker. De DELPHARM groep heeft 4600 medewerkers in dienst.
 
DELPHARM, leider in Frankrijk en 5e generalist in Europa, bezit momenteel 17 fabrieken en heeft de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te leveren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld.
 
DELPHARM onderscheidt zich door zijn werkingsprincipe: zijn medewerkers laten groeien, hen er belang bij geven om de juiste dingen te doen, hen verantwoordelijk maken om de klant op lange termijn te dienen. Deze aanpak draagt bij aan het creëren van een gezonde werkomgeving die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van iedereen, in 2019 beloond met het Capital Label for Best Employer.

Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen. Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Delpharm Bladel bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
De LABORATORY TECHNICIAN is werkzaam binnen de afdeling Quality Control (QC). Het QC laboratorium voert kwaliteitscontroles uit op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, tussen- en eindproducten, dit alles in een GMP omgeving. Daarnaast participeert de afdeling QC in validatie studies, stabiliteitsstudies en klant projecten.
Voor de versterking van ons team, zijn we op zoek naar een Lab. Technician die, naast routinematige analyse, ook ondersteuning biedt bij het implementeren van nieuwe analytische test methodes, en het verbeteren van bestaande analytische test methoden. 

Je taken en verantwoordelijkheden zijn :
 
 • Het uitvoeren van analytische testen : het zelfstandig uitvoeren van een breed scala aan analytische technieken (instrumentele technieken, nat chemische analyses) in overeenstemming met cGMP en wettelijke richtlijnen.
 • Klant orientatie: fungeert als tussenpersoon naar interne/externe klanten en draagt zorg voor een tijdige rapportage, probleemoplossingen, waarbij service en reactiviteit in een hoog vaandel staan.
 • Data interpretatie en probleemoplossing: het interpreteren van gegevens ter ondersteuning van conclusies.
 • Kwaliteit: draagt zorg voor de onderbouwing en juistheid van gegevens en het actief bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen het laboratorium.
 • Veiligheid: het naleven van veiligheidsvoorschriften 
Functie-eisen


 • Onze ideale kandidaat is een praktisch ingestelde teamplayer met een hoge zelfstandigheidsgraad om problemen te kunnen oplossen. Bijvoorkeur heb je meerdere jaren werkervaring binnen een farmaceutisch laboratorium en ben je bekend met GMP regelgeving.
 • Je hebt ervaring in het implementeren, valideren van nieuwe analytische testmethoden, waarbij kennis en werkervaring met HPLC, GC, titrimetrische analysemethoden, UV/VIS en dissolutie een vereiste is.
 • Je hebt een bachelor’s of science in chemistry (HLO), of hebt meerdere jaren werkervaring als chemisch-fysich analyst op MBO nieau.
 • Je commiteert jezelf tot taken, en bewaakt de afgestemde tijdslijnen; je draagt oplossingen of alternatieven aan voor (lastige) analytische vraagstukken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Sterke vaardigheden in Microsoft Office Programma’s (Word, Excel) en Waters Empower
Aanbod
Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Delpharm biedt:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidingsmogelijkheden.
Een zelfstandig bedrijf binnen een groter concern waarbij de lijntjes zeer kort zijn;
Prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delpharm Bladel B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Delpharm Bladel B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden