Projectmanager sales

Van Overbeek Sanitair

Oirschot
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
0499-571910
Bedrijfsprofiel
Van Overbeek Sanitair is in Europa marktleider op het gebied van verhuur van mobiel, hoog kwalitatief, water gespoeld sanitair (géén dixies) voor (grote) festivals en evenementen. Met een hecht team specialisten verzorgen wij ieder jaar meer dan 200 festivals en evenementen in Europa.

Op evenementen zoals bijvoorbeeld Lowlands, Tomorrowland maar ook op festivals in landen als Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn wij verantwoordelijk voor het sanitair.

Ben jij gedreven in het opvolgen van projecten, een echte doorpakker en stressbestendig? Heb je ook nog affiniteit met de evenementenbranche? Wij zoeken jou en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. 
Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Onze afdeling Project Office verzorgt alle verhuuraanvragen voor grote en kleine events. Dus zowel de toiletwagen bij het buurtfeest als de jaarlijkse aanvragen van grote festivals worden binnen dit team behandeld.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zelfstandig zorg draagt voor het in goede banen leiden van opdrachten vanaf de offerte-aanvraag tot en met de evaluatie.

Voorkomende taken zijn: adviseren van klanten, relatiebeheer en inspelen op kansen in de markt. Ook het bezoeken van klanten in het voor- en na traject als tijdens het event behoren tot de werkzaamheden.
Functie-eisen
Jij hebt hét
Om deze functie goed en met plezier uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je goed je prioriteiten kunt bepalen en deze ook kunt aanpassen als dat plotseling nodig blijkt. Je bent uiterst flexibel, maar houdt daarbij altijd oog voor de doelen die je wilt realiseren. Uiteraard vind je het leuk om net die extra stap voor de klant te zetten en ga je altijd voor het beste resultaat. Je bent een open en enthousiaste persoonlijkheid, communicatief vaardig en je hebt een proactieve instelling. Klanten vinden het plezierig om je aan de telefoon te hebben en met je samen te werken.
Heb jij een afgeronde studie op Mbo- of Hbo-niveau in een richting die raakvlakken heeft met de evenementen- of verhuurbranche? Of reeds ervaring als projectmanager of een vergelijkbare functie?
Aanbod
Jij verdient het
  • Een uitdagende en veelzijdige fulltime functie binnen een succesvol, innovatief bedrijf met goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Ambitie – wij zijn een groeiend bedrijf dat continu op zoek is naar nieuwe kansen en uitdagingen om te groeien! Jouw ideeën en suggesties zijn daarom altijd welkom.
  • Pensioenvoorziening zónder eigen bijdrage.
  • Je komt te werken in een klein team met gedreven en enthousiaste collega’s en met een informele Brabantse werksfeer.
Aanvullende informatie
Is je interesse gewekt en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van Overbeek Sanitair

De Stad 15,
5688 NX , OIRSCHOT,
Van Overbeek Sanitair

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden