Kwaliteitsengineer

Theuws Groep

Luyksgestel
HBO
Vast
35-38 Uur
€0 - €0
0497541120
Bedrijfsprofiel
Voor Theuws Groep, onderdeel Assemblage, te Luykgestel zoeken wij een Kwaliteitscontroleur. Ben jij een bedreven en gedegen kwaliteitsbewaker die altijd gaat voor een foutloos productieproces? Heb jij zin in een veelzijdige baan? En pas je goed in een familiebedrijf? Lees dan snel verder!
Kwaliteitscontroleur
Theuws Groep bestaat uit diversen bedrijven die een brede range aan metaal- en polyesterproducten produceren en aanbieden voor de automotive-industrie. Bij onze Assemblage-vestiging produceren we een zeer brede range van metaal- en assemblage producten voor de volledige supply chain van de automotive sector. Hierbij verzorgen we het volledige traject: van global sourcing tot het just in time leveren van de producten. Iedere dag werken diverse vakmensen aan polyester producten waarbij kwaliteit voorop staat. Dit vakgebied heeft te maken met korte doorlooptijden waardoor iedereen nauw samenwerkt om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.
Functieomschrijving
Als Kwaliteitscontroleur zie je toe op de kwaliteit van producten en het voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen aan producten en productieprocessen. Als Kwaliteitscontroleur ben je een belangrijke schakel naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten gerelateerd aan het borgen en verbeteren van de productkwaliteit. Daarbij treedt je in overleg met klanten / leveranciers met betrekking tot geleverde kwaliteit en klachtafhandeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van PPAP documentatie en het onderhouden, implementeren van ISO 9001/ 14001 en IATF 16949 certificaten.
Functie-eisen
  • Je hebt MBO-4 + of HBO- denkniveau

  • Je hebt enige jaren ervaring op het gebied van kwaliteitszorg
  • Ervaring in de automotive-industrie
  • Je weet hoe je audits moet uitvoeren betreffende ISO 9001 – 14001 & IATF 16949
  • Je hebt een analytische blik
  • Je bent proactief ingesteld, zelfstandig en analytisch sterk

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels
Aanbod
Theuws Groep biedt je naast een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Je bent werkzaam in een zelfstandige functie binnen een energieke organisatie die groeiende is binnen de automotive industrie. Daarbij is je werkplek omringt door een mooie groene omgeving en natuurlijk krijg je er ook een aantal hele gezellige collega's bij!
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Theuws Groep

Zoeferbeemd 7,
5575CE , Luyksgestel ,
Theuws Groep

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden