Werkvoorbereider

Mupa Schakeltechniek B.V.

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-38 Uur
€2200 - €3000
0497514496
Bedrijfsprofiel
MUPA Schakelkasten in Eersel is een echt familiebedrijf dat wordt geleid door de broers Johan en Twan Gevers. Met in totaal 50 werknemers en een groot aantal opdrachtgevers mag het bedrijf zich inmiddels rekenen tot één van de grotere paneelbouwers van Nederland. De klant-specifieke besturingspanelen worden ontworpen en/of gebouwd voor verschillende branches, zoals machinebouw, industriële automatisering, koeltechniek en HVAC. Bij MUPA wordt paneelbouw gezien als een modern ambacht en wordt in onze uitstekend uitgeruste werkplaats aan het kleinste details gedacht om kwalitatief goed werk te leveren.
Functieomschrijving
Mupa zoekt:
Een enthousiaste collega met minimaal een opleiding MBO-4 niveau en bij voorkeur een elektronische opleiding. Kan je goed samenwerken maar heb je toch een mate van zelfstandigheid dan heeft MUPA voor jou een leuke baan!

Dit ga je doen:
Als Werkvoorbereider werk je samen met de Project Engineer en/of rechtstreeks voor klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden van opdrachten. Zo bestel je alle materialen, druk je alle relevantie projectdocumentatie en stickers af en bewaak je de voortgang van de order.

Je werkomgeving:
Mupa is de afgelopen jaren flink gegroeid en bestaat uit 50 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Collega’s gaan persoonlijk met elkaar om, waardoor de lijntjes kort zijn als je elkaar nodig hebt. MUPA heeft een actieve personeelsvereniging, die regelmatig leuke uitjes organiseert. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een “fenomeen” binnen MUPA. Het motto “Iedereen is gelijk” geldt zeker bij ons!
Functie-eisen
Ben jij deze gemotiveerde collega met minimaal een opleiding op MBO-4 niveau met eventueel de richting elektrotechniek en/ of werkervaring binnen de elektrotechniek. Beschik jij over de juiste motivatie, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.
Aanbod
Wat bieden wij jou?
  • Tijdelijk contract met oog op vast dienstverband
  • 24-38 uur per week
  • Salarisindicatie tussen €2.200,- en €3.000,- per maand o.b.v. 38-urige werkweek
  • Ruimte voor eigen invulling van de functie
  • Werken in een gezellig team
Aanvullende informatie
Ben je enthousiast? Klik snel op de ‘Solliciteer Direct’- knop en stuur je motivatie en CV naar Danielle Buitendijk. Of mail naar danielle.buitendijk@mupa.nl. Wil je meer informatie dan kan je Danielle bereiken van dinsdag t/m donderdag op 0497-514496. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.mupa.nl.
Uiteraard nodigen we je ook uit om ons mooie bedrijf te komen bezoeken tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 januari 2020.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mupa Schakeltechniek B.V.

Meerheide 208,
5521 DW , Eersel,
Mupa Schakeltechniek B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden