Werkvoorbereider/ Klimaat Ontwerper

Alius

Eersel
MBO
Vast
40-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
Wie we zijn:

AliusClimate richt zich op energievraagstukken in de industriële en agrarische sectoren van de BeNeLux op het gebied van energiezuinig ventileren, verwarmen en koelen. Onze klimaatconcepten zijn er op geënt om optimale binnenklimaten te realiseren en welke tegelijkertijd zorgen voor ruime energie- en daarmee kostenbesparingen. Want Alius staat voor een schonere wereld in de brede zin van het woord. 
Naast de klimaatoplossingen ontwikkelt en levert duurzame energie-oplossingen. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld.
Functieomschrijving
Technisch van aard, complexe vraagstukken inzichtelijk maken én de technische oplossing uitwerken. Dat is een kracht en dat is een kracht waar wij als AliusClimate naar op zoek zijn. Voor de uitbreiding van ons jonge, dynamische en zeer betrokken team zijn wij op zoek naar een WERKVOORBEREIDER (m/v) “Klimaat ontwerper”.
Functie-eisen
Wat ga je doen?

Plannen, organiseren, voorbereiden, service verlenen en alles wat je nog meer moet doen om onze technisch complexe opdrachten van A tot Z tot in de puntjes te verzorgen. Jij bent op je best in deze uitdagende functie waarbij je continu moet schakelen tussen de verschillende belangen van onze klanten, de interne organisatie en onze leveranciers. Aangezien we ons richten op optimale binnenklimaten m.b.v. onze energiezuinige oplossingen is  affiniteit en ervaring met (lucht)technische installaties een pré. Er zijn ook volop mogelijkheden om nieuwe materie en systemen snel meester te maken.
 
Als ideale kandidaat beschik je tevens over de volgende competenties:
 
  • Je werkt graag in een team
  • Je werkt efficiënt en accuraat;
  • Je neemt initiatief, bent zelfstandig en assertief;
  • Je bent betrokken en denkt in het belang van AliusClimate;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring;
Bovendien beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat je je niet makkelijk uit het veld slaan. Jij kunt ideeën praktisch inzichtelijk maken én gestalte geven met behulp van bijvoorbeeld schetsen en vertaalt technische omschrijvingen op een dusdanig creatieve manier waarvan de klant hongerig wordt. Jij krijgt veel vrijheid en tevens de bijbehorende verantwoordelijkheden en weet daar op een professionele manier mee om te gaan. Uiteraard hoef je dit niet allemaal alleen te doen, je kan dan ook op steun rekenen van de service en verkoop afdeling. Je kunt daarnaast zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken.
Aanbod
Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende, relaxte en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard wordt je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
Aanvullende informatie
Word jij onze nieuwe collega? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie tav Stefan Bazelmans.
Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen per telefoon op 0497-783039.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alius

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
Alius

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden