Waalre
MBO
Vast
40-40 Uur
040 - 2 23 25 51
Bedrijfsprofiel
Goudsmit Magnetics is sinds 1959 een vooraanstaande internationale producent van magneetsystemen voor diverse toepassingen. Vanuit het hoofdkantoor in Waalre, gevestigd in de Brainport regio, legt een team van experts zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van technisch hoogstaande magneetsystemen, evenals het seriematig leveren van complexe magnetische producten. Goudsmit Magnetics levert magneten voor automotive, food, recycling, metaal, farmaceutische, offshore, chemische en lucht- en ruimtevaartindustrie. Magneten zijn letterlijk aantrekkelijk en de toepassingen zijn legio.

Goudsmit is actief op diverse markten met een product wat altijd in beweging is. Wij zijn een zelfsturende organisatie en werken in cirkels. Elke cirkel heeft zijn eigen doel, formuleert een eigen strategie en organiseert zelf het werk en de nodige acties en projecten om dat doel te bereiken. Het stimuleren van eigen initiatieven zorgt voor betrokken medewerkers en het ontdekken van nieuw talent met als resultaat verdere groei van ons mooie bedrijf.
Functieomschrijving
Goudsmit is een moderne, zelfsturende organisatie. Dat betekent dat er geen managers meer zijn.

Verantwoordelijkheden zijn verdeeld over alle medewerkers en eigen initiatief wordt sterk aangemoedigd.  Zo proberen we het talent van alle collega’s maximaal te benutten en realiseren we verdere groei van ons bedrijf.  We werken in kleine teams of cirkels die verantwoordelijk zijn voor hun eigen resultaat.  

De Cirkel Planning Office is als spin in het web verantwoordelijk voor de juiste vertaling van verkooporders naar Engineering, Productie en Expeditie. Binnen deze Cirkel zoeken wij op korte termijn een mannelijke of vrouwelijke kandidaat voor de rol van PURCHASER.
Functie-eisen
Je bent de spin in het web tussen leverancier en klant. Je hebt een scherp commercieel inzicht en zorgt, samen met je collega’s, voor het maken van een verantwoorde leverancierskeuze. Dit alles uiteraard tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Op basis van Key Performance Indicatoren stuur je continu aan op verbetering bij leveranciers en de interne organisatie.
Je hebt een Mbo+ werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring in inkoop,  eventueel aangevuld met NEVI of een vergelijkbare inkoopopleiding.
Je neemt initiatief, bent een teamspeler en kunt in teamverband en zelfstandig je werk uitvoeren en dat met een no-nonsense mentaliteit. Affiniteit met koopdelen of catalogusartikelen en een digitale verbeterpassie is een pré.
Je werkt dagelijks op operationeel niveau. Je hebt directe binding met leveranciers. Daarnaast ben je op tactisch niveau bezig met onder andere ketenintegratie, ISO-audits en monitoring van leveranciers. Op strategisch niveau ben je bezig met het inkoopbeleid procesverbetering.
Aanbod
GOUDSMIT BIEDT:
-          Een modern georganiseerd zelfsturend bedrijf, waarin jij mee kunt  beslissen en waarin je wordt uitgedaagd om jouw talenten optimaal te benutten
-          De mogelijkheid je zelfstandig te ontwikkelen en met eigen ideeën bij te dragen aan een goedlopend inkoopproces.
-          Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in  je vakgebied.
-          Afwisselend werk in een prettige omgeving met leuke collega’s.
-          Flexibele werktijden en een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma, waarbij je samen met je collega’s sportieve uitdagingen aangaat.
-          Het betreft een fulltime job (40 uur per week).
-          Een marktconform salaris.
Aanvullende informatie
Ben je enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging ? 
Reageer dan per mail, voorzien van je CV !  

Arno Wouters,  Purchaser
aw@goudsmit.eu 

Goudsmit Magnetics Group  
Petunialaan 19   
5582 HA Waalre
Tel.: +31-(0)40-2232515
www.goudsmitmagnets.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goudsmit Magnetic Systems BV

Petunialaan 19,
5582 HA , Waalre,
Goudsmit Magnetic Systems BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden