Financial Support Medewerker

Alius

Eersel
MBO
Vast
24-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector. Onze lijfspreuk is ’energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen en voor wie we het doen. Het motiveert ons, want het ‘voor elkaar’ krijgen van de energietransitie, dat is waar we als Alius een belangrijke rol in willen spelen! Maar tegelijkertijd zegt ‘energie voor elkaar’ ook iets over ons als team. We zijn er voor elkaar. Voor onze collega’s en voor onze klanten. We zijn een team met een flinke dosis positieve energie, maar staan wel met onze beide benen op de grond.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende allround finance & administration functie binnen een zeer snel groeiende markt en succesvol bedrijf met doorgroei mogelijkheden? Kies jij voor een duurzame werkomgeving waar zelfsturende teams en ondernemerschap centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:
                                   
FINANCIAL SUPPORT MEDEWERKER

“Pietje Precies die de zaken op orde wil hebben”
In deze uitdagende functie werk je nauw samen met twee collega ’s. We verwachten daarom dat je een goede teamspeler bent, die in staat is om zijn of haar expertise te delen met de financiële afdeling. Je neemt initiatief en toont betrokkenheid. Je beheert de debiteuren- en crediteurenadministratie en voert deze uit. Denk aan het contoleren van facturen, het invoeren van de facturen in het systeem  (Brickx en Unit4) en zorgdragen voor een tijdige betaling van de crediteuren. Het incassobeheer van onze debiteuren portefeuille. Je levert een bijdrage aan de jaarlijkse accountant en interim controle.  Je ondersteunt onze financial controllers door mee te denken op strategisch, tactisch en operationeel niveau en levert een bijdrage aan het verder automatiseren van onze financiële  processen.
 
Functie-eisen
Voel jij je al aangesproken door bovenstaande? Onze ideale kandidaat beschikt over:
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift (iedere additionele taal is een pré);
  • Efficiënte en accurate werkwijzen;
  • Basiskennis van het MS Office pakket
Aanbod
Wat wij je aanbieden:
Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard wordt je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
 
Wie we zijn:
Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.  
Aanvullende informatie
Word jij onze nieuwe collega?  Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie t.a.v. Hans van Gestel. Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen per telefoon op 04977555362. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alius

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
Alius

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden