Eersel
HBO
Vast
40-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector. Onze lijfspreuk is ’energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen en voor wie we het doen. Het motiveert ons, want het ‘voor elkaar’ krijgen van de energietransitie, dat is waar we als Alius een belangrijke rol in willen spelen! Maar tegelijkertijd zegt ‘energie voor elkaar’ ook iets over ons als team. We zijn er voor elkaar. Voor onze collega’s en voor onze klanten. We zijn een team met een flinke dosis positieve energie, maar staan wel met onze beide benen op de grond.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie? Ben jij een jager die graag op zoek gaat naar nieuwe kansen, en weet jij deze optimaal te benutten? Leg jij graag je focus op commercie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:
 
Accountmanager Alius m/v
“zelfverzekerde commerciële jager die risico’s durft te nemen”
Alius groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken, werk je samen met het hele Alius team aan de groei van ons bedrijf. Door je niet aflatende enthousiasme en professionele commerciële houding weet jij nieuwe klanten te werven en relaties te binden aan Alius waarmee jij van essentieel belang bent voor het verwezenlijken van de groeidoelstellingen van Alius. In deze fulltime functie (40 uur per week) ben je, samen met de andere collega’s van de afdeling verkoop, verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande klanten en de acquisitie van nieuwe relaties die je met je overtuigingskracht weet te binden als partner. Je hebt bij voorkeur ervaring in de PV sector, weet waarover je praat en weet als geen ander de propositie van Alius succesvol te verwoorden en aan de man te brengen. De accountmanager bij Alius is een combinatiefunctie van zowel binnen- als buitendienst omdat wij het belangrijk vinden dat je ook de binding en feeling houdt met de rest van de collega’s en omdat verkopen niet per sé hoeft te betekenen dat je daarvoor bij de klant op bezoek gaat.
 
Jij bent als Accountmanager het gezicht van Alius en een gesprekspartner op niveau. Niet alleen op technisch vlak weet je je mannetje te staan maar je bent tevens op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de PV markt. Vanuit je intrinsieke motivatie weet jij nieuwe en bestaande relaties te overtuigen van de toegevoegde waarde van Alius en onze unieke eigen producten en weet je ze op die manier aan Alius te binden. Je bent analytisch sterk, ziet kansen als deze zich voordoen en weet die ook te benutten, durft zelfstandig beslissingen te nemen, weet waar je prioriteiten liggen, houdt rekening met de verschillende belangen tijdens het verkoopproces (zowel intern als extern) en stelt daarbij altijd het belang van Alius voorop.
Functie-eisen
Ben je al enthousiast door bovenstaande? Mooi! Als ideale kandidaat beschik je tevens over:
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waardoor je het niveau van de afdeling verkoop naar een hoger plan kunt tillen;
  • Ervaring in de PV / Solarbranche is een dikke pré;
  • Een (technisch) commerciële achtergrond en affiniteit met techniek en duurzaamheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en voelt je op je gemak tijdens persoonlijke verkoopgesprekken of wanneer je (product)trainingen verzorgt;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Frans en/of Duits zijn een pré);
  • Voldoende niveau door opleiding of werkervaring om deze functie succesvol op te pakken.
  • Een unieke persoonlijkheid! 

Mis je enkele van bovenstaande competenties maar ben je ervan overtuigd dat jij toch succesvol bij Alius aan de slag kunt in deze functie. Aarzel vooral niet om toch te solliciteren en ons te overtuigen!
Aanbod
Wat wij je aanbieden:
Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard wordt je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
 
Wie we zijn:
Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.  
Aanvullende informatie
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Stan Bergmans per telefoon op 0497783038
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alius

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
Alius

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden