Engineer Automatisering / Robotisering

Venco Nederland BV

Eersel
HBO
Vast
36-40 Uur
0497-517380
Bedrijfsprofiel
De Vencomatic Group biedt een uitdagende werkomgeving in de wereldwijde pluimveemarkt. Het doel van de Vencomatic Group is om de beste in de wereld te zijn in het ontwikkelen, vermarkten en supporten van duurzame en diervriendelijke oplossingen voor de inrichting van moderne pluimveebedrijven. Werken bij de Vencomatic Group betekent samen werken aan groei en continue verbeteringen ten gunste van onze klanten en relaties. Dat is waar we goed in zijn. Over de hele wereld waarderen onze klanten onze innovaties en klantgerichtheid. De Vencomatic Group telt 350 toegewijde medewerkers, die wereldwijd duizenden klanten bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met dochterondernemingen in Spanje, Frankrijk, Brazilië, China en Maleisië. Onze merken zijn: • Agro Supply: klimaatoplossingen voor optimale pluimveeprestaties • Prinzen: zorgvuldige en efficiënte behandeling van eieren • Vencomatic: duurzame en pluimveevriendelijke huisvestingssystemen • Rondeel: duurzame productie van consumptie-eieren • Vencosteel: productie faciliteit voor staalproducten
Functieomschrijving
Zie jij overal mogelijkheden om te automatiseren? Dan hebben we bij Vencosteel een flink investeringsbudget voor jou! Durf jij de uitdaging aan?
Het doel van deze functie is de automatiserings- en mechaniseringsgraad van Vencosteel versneld te vergroten om daarmee de concurrentiepositie van Vencomatic Group te verbeteren.
Hoofdtaken Engineer automatisering/robotisering
Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van analyseren tot en met het succesvol implementeren van automatisering en robotiseringsoplossingen. Dit kan zowel binnen de plaatwerk / draai / frees als lasafdeling zijn. Je onderzoekt pragmatisch naar mogelijkheden en weet wat de praktijk nodig heeft. Daarnaast weet je wat er in de wereld te koop is betreffende automatisering en robotisering. Je kijkt vroegtijdig mee met de R&D afdelingen van Vencomatic Group om al in de ontwerpfase rekening te houden met volautomatische processen. Je komt met investeringsvoorstellen en zorgt voor implementatie van nieuwe technieken. Hierbij draag je zorg voor maximale technische diepgang en is geen uitdaging je te groot.  
Functie-eisen
Jouw profiel
 • HBO werktuigbouw of mechatronica;
 • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in industriële Automatisering en Robotica;
 • je hart gaat sneller kloppen van automatisering en robotica;
 • je bent analytisch en pragmatisch ingesteld;
 • je bent ondernemend, schakelt snel en bent actiegericht;
 • je bent het liefst in de praktijk bezig en je bent pas tevreden als de oplossing perfect draait;
 • je kunt goed, duidelijk en overtuigend communiceren met medewerkers, klanten, leveranciers en alle betrokkenen binnen het bedrijf.

 
 
 
Aanbod
Wat hebben wij jou te bieden?
 • een flexibele werktijdenregeling waarin jij zelf je werktijden mag bepalen;
 • een flink investeringsbudget;
 • een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van relevante cursussen en opleidingen;
 • gedreven teams met een gezellige en informele werksfeer.

 
Ben jij de Engineer automatisering/robotisering die wij zoeken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan nu door je CV, met een korte toelichting, te sturen naar solliciteren@vencomaticgroup.com.
 
Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, via 0497-517380.
 
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Venco Nederland BV

Meerheide 200,
5521 DW , Eersel,
Venco Nederland BV

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden