Best
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-20 Uur
0406666666
Bedrijfsprofiel
Palms and More bv in Best zoekt een MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST. Palms and More is een uniek bedrijf met mooie producten als PALM- en andere MEDITERRANE bomen. Wij verhuren, verzorgen en vervoeren deze aan restaurants, festivals, strandtenten, terrassen, showrooms e. d. en verkopen ook aan particulieren.

De groei van ons bedrijf gaat gestaag door en de informele organisatie heeft verdere behoefte aan een teamplayer. U bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve verwerking van orders, inkoop en verkoop op MBO werk/denk niveau. De baan is afwisselend, uitdagend en initiatiefrijk, zowel aan buro als op laptop en aan telefoon. (Klant)vriendelijkheid, humor en goede communicatieve werkzaamheden helpen jouw succes bij ons. Deze baan is parttime te doen.
Functieomschrijving
U bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve verwerking van orders, inkoop en verkoop op MBO werk/denk niveau. De baan is afwisselend, uitdagend en initiatiefrijk, zowel aan buro als op laptop en aan telefoon.

(Klant)vriendelijkheid, humor en goede communicatieve werkzaamheden helpen jouw succes bij ons
Functie-eisen
- MBO werk/denk niveau.
- teamplayer
- goede communicatieve werkzaamheden
Aanbod
De beloning is marktconform.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PALMS AND MORE

aarleseweg 50,
5684 LN , best,
PALMS AND MORE

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden