Evenementen Chauffeur voor bus en aanhanger (B+E)

Antonis Verhuur

Goirle
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
013-5092237
Bedrijfsprofiel
Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Goirle, dat al sinds 1986 actief is in tijdelijke sanitaire oplossingen. Dit doen wij voor een diversiteit aan afnemers, te denken aan een toiletcabine voor de bouw, tot aan de complete sanitaire voorziening van een festival als Paaspop.
Functieomschrijving
Wij zoeken een EVENEMENTEN CHAUFFEUR VOOR BUS EN AANHANGER (B+E) om onze producten naar de klant te brengen en uiteraard ook weer op te halen. We hebben hiervoor twee verschillende routes.

Een evenementenroute, waarmee we evenementen voorzien van de sanitaire voorzieningen. Deze route is voor kandidaten die houden van dynamiek, flexibel zijn en een uitdaging niet uit de weg gaan.

Een bouwroute, waarmee we vooral leveren bij de bouw, boeren en particulieren. Een route die veel vastigheid kent en waarbij je op maandag je rooster voor de rest van die week al kent. 

Omdat het met de evenementen in de winter wat rustiger is, zul je dan ook in de werkplaats bezig zijn met onderhoud en productie. Een hele diverse functie dus! 
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B+E (of B en bereid om E te gaan halen)
  • Je bent flexibel
  • Je hebt een hands-on mentaliteit


Ook als beginnend chauffeur nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren.
Aanbod
Een gemoedelijke en familiaire werksfeer met een prima salaris. Daarbij zijn we niet vies van een feestje, want na hard werken mag er best ontspannen worden.

We denken met onze mensen mee, dus als je eens een dag eerder weg moet, is dat geen probleem. En wil je 4 dagen werken, dan is dat ook te regelen!
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en je motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Antonis Verhuur

Nieuwkerksedijk 15a,
5051 HS , Goirle,
Antonis Verhuur

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden