Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€1700 - €2100
0497-339400
Bedrijfsprofiel
Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Delpharm Bladel bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
Als MAGAZIJNMEDEWERKER bied je ondersteuning aan de interne logistiek. Je werkzaamheden bestaan uit beleveren van grondstoffen en (verpakkings-) materialen ten behoeve van de productieafdeling. Decartoneren (uitpakken) behoort eveneens tot deze werkzaamheden.

Verder voer je gereed producten af naar de expeditie en ben je verantwoordelijk voor het op orde en schoon houden van het magazijn. Je kunt worden ingezet voor hef- /reachtruck werkzaamheden.
 
Het betreft een functie in 3 ploegendienst. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Magazijn
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar medewerkers die ervaring hebben met hierboven beschreven magazijn werkzaamheden. Ervaring met het besturen van een hef- /reachtruck is een pré.
Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte werkhouding en bent flexibel. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Aanbod
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidingsmogelijkheden.
  • Een zelfstandig bedrijf binnen een groter concern waarbij de lijntjes zeer kort zijn;
  • Prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert.

Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delpharm Bladel B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Delpharm Bladel B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden