Eersel
LBO / VMBO, MBO
Vast
32-40 Uur
040-2679979
Bedrijfsprofiel
Wat 40 jaar geleden begon als kleine bloemenwinkel is uitgegroeid tot Domein Oogenlust in Eersel. Het creëren van natuurlijke sfeer en beleving is onze passie. We realiseren totaalconcepten voor evenementen van idee tot uitvoering. Inmiddels is de royale winkel een verzameling van bijzondere producten waarin bloemen, planten en aanverwanten een grote rol spelen.
Functieomschrijving
Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een gedreven BLOEMBINDER, die tevens een enorm gevoel voor STYLING heeft.

Je helpt mensen in de winkel met zoeken naar dat ene product dat past in hun woning of dat men cadeau wil geven op een bijzonder moment. Ook adviseer je over planten of maakt een boeket samen met de klant. Je vindt altijd wel een aanknopingspunt voor een gesprek met onze bezoeker. Je maakt voornamelijk bloemwerk voor de winkel en je verzorgt de planten. Je bent verantwoordelijk voor de sfeer en het up to date houden van de presentaties.

Natuurlijk komen er ook allerlei voorkomende werkzaamheden voorbij. Daarnaast ben jij een enthousiaste, sociale persoonlijkheid met een open houding die efficiënt te werk gaat. Wij bieden je een super gevarieerde baan in een creatieve, internationale projectorganisatie.
Functie-eisen
  • Je hebt minimaal MBO 4 opleidingsniveau, richting groen en/of bloem of je hebt soortgelijke ervaring anders verkregen.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt gevoel voor styling en interieur
  • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner
  • Je bent van nature enthousiast en sociaal
Aanbod
Wij bieden je een super leuke baan in een creatieve, internationale projectorganisatie.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie t.a.v. Monique van Dijk
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oogenlust

Hees 4,
5521NV , Eersel,
Oogenlust

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden