Installatiemonteur

Alwako Installaties bv

Valkenswaard
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-38 Uur
040 204 0601
Bedrijfsprofiel
Alwako installaties BV is al sinds 1977 een begrip in de installatiebranche in zuid Nederland en België. Met een team van 40 gemotiveerde collega's op het gebied van warmte- en koude techniek, luchtbehandeling en sanitair bieden wij moderne oplossingen aan zowel de particuliere- als zakelijke markt. Bij ieder project, van loodgieterswerk tot onderhoud aan installaties tot utiliteitsbouw, staan duurzaamheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.

We zijn trots op het lage verloop in ons personeel. We durven echt wel te zeggen dat Alwako Installaties BV een prettige werkplek is. Het biedt een fijne werkomgeving, gezellig team, mooie projecten en prettige samenwerking met partners. Wij bieden een werkomgeving aan waarin je kunt groeien in je vak, ondersteuning ontvangt, en veel vrijheid. Vanwege de diversiteit aan projecten en specialismen bieden wij je veel afwisseling en diversiteit.
Functieomschrijving
Als INSTALLATIEMONTEUR bij Alwako ben je veel onderweg en bij de klant op locatie. Geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor onderhoud en inspectie van installaties op het gebied van gas, water, sanitair en centrale verwarming. Ook ga je naar klanten toe wanneer er een storing optreed. Meestal los je het probleem meteen op zoals het hoort, maar soms kan het nodig zijn om een snelle tijdelijke oplossing te realiseren en later terug te komen voor de definitieve oplossing. We laten de klant niet in de kou staan. Bij Alwako zijn we allround en werken we voor zowel particulieren, VVE's en wooncorporaties als voor de utiliteitsmarkt (kantoren, industrie, onderwijs, zorg, etc.). 

Iedere omgeving is anders, maar met jouw kennis en ervaring weet jij voor iedere uitdaging die je tegenkomt een oplossing te bedenken. En uiteraard sta je er niet alleen voor. Je hebt altijd je collega's waar je op terug kunt vallen. Op deze manier werken we met het hele team aan een hoge klanttevredenheid.

Natuurlijk weten we bij Alwako dat de wereld snel verandert en dat zeker onze branche daar de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Kijk maar naar duurzame energietoepassingen, het ontkoppelen van het gasnetwerk en communicatie met installaties via internet en mobiele netwerken. Daarom bieden wij je alle ruimte om bij te blijven en je waar nodig bij te scholen. We stellen het op prijs wanneer je ervaringen en goede ideeën deelt met directie en collega's, zodat we met ons allen naar een hoger niveau blijven werken.
Functie-eisen
 • Enkele jaren technische ervaring in de installatiebranche;
 • Stressbestendig en oplossingsgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Interesse in de modernste technologie;
 • Klanttevredenheid staat voor jou voorop;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent woonachtig in Zuid-Oost Nederland.
Aanbod
 • Salaris natuurlijk! Hoeveel is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Leuke collega's! Binnen de organisatie heerst een no nonsens cultuur waarin je lekker jezelf kan zijn;
 • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever;
 • Dit familiebedrijf denkt graag mee aan doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en daarom bieden zij loopbaantrajecten;
 • Vrijdagmiddag wordt het weekend samen ingeluid! Daarnaast hebben we jaarlijks verschillende borrels en uitjes, want successen moeten gevierd worden!
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alwako Installaties bv

Dragonder 27,
5554 GM , Valkenswaard,
Alwako Installaties bv

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden