Medewerker Ordersupport (fulltime)

Apex

Hapert
MBO
Vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.

De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving
In de functie van MEDEWERKER ORDERSUPPORT vervul je een belangrijke plek binnen Apex. Je bent verantwoordelijk voor het traject en de voortgang van de verkooporders. Hiervoor dien je steeds te schakelen met de opdrachtgevers, de verkoopmedewerkers in de buitendienst en de technische medewerkers binnen de fabriek.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de optimalisering van afdeling ordersupport. Je zorgt voor verwerkingen die in één keer goed gaan zodat er bij de opdrachtgevers een hoge klanttevredenheid is.
Functie-eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren die je oplossingsgericht ingesteld te zijn. Je handelt snel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent collegiaal ingesteld.
  • Minimaal mbo
  • Vaste kracht voor 38 uur per week
  • Goede beheersing  van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van tenminste 1 vreemde taal (Engels, Frans of Duits), meerdere vreemde talen is een pré
  • Ervaring met het werken in ERP systemen
  • Kennis van of ervaring met flexo-druk is een pré
Aanbod
Als jouw vaardigheden passen in onze dynamische, snelgroeiende onderneming, dan bieden wij niet alleen een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een zeer afwisselende baan binnen een enthousiast team met uitzicht op een vast dienstverband en goede doorgroeimogelijkheden. 
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden