Werkvoorbereider

RVS Finish B.V.

Bergeijk
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
06-47142889
Bedrijfsprofiel
RVS Finish heeft alle expertise in huis op het gebied van het nabehandelen en schoonmaken van RVS producten. Wij leveren diensten van zeer hoge kwaliteit en zijn daarmee een partner die voldoet aan alle eisen en normeringen die worden gesteld aan oppervlaktebehandeling, waaronder de eisen binnen de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en hightech industrie.

RVS Finish is een snel groeiend bedrijf en wij zijn continu bezig met het optimaliseren van processen en het verhogen van de kwaliteit. Met een team van zo’n 25 gemotiveerde medewerkers zijn wij iedere dag bezig om een perfect product af te leveren.   

Kijk voor meer informatie op www.rvsfinish.nl   
Functieomschrijving
In verband met de groei en verdere professionalisering van RVS Finish zijn wij op zoek naar een WERKVOORBEREIDER.

Planning, calculatie en inkoop: als Werkvoorbereider ben je overal bij betrokken binnen ons bedrijf. Je hebt contact met klanten over prijzen, levertijden en kwaliteit. Intern heb je veel overleg met de productieleider en de teamleiders over de planning. Samen met je collega Jorg zorg jij voor een soepele doorstroom van alle projecten op het gebied van finishing en cleaning.
Hieronder een overzicht van je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
 • Je behandelt aanvragen van klanten, voert hiervoor de calculaties uit en brengt vervolgens een offerte uit naar de klant. Deze offertes volg je ook op.
 • Je controleert en verwerkt de inkomende orders, beheert het artikelbestand en zorgt dat alle informatie die nodig is om een productieorder goed en tijdig te verwerken in het softwaresysteem staat en dat hierover duidelijk gecommuniceerd wordt.
 • Je beheert de productieplanning waarbij je rekening houdt met de beschikbaarheid van machines, personeel en productiemiddelen.
 • Je koopt productiemiddelen in. Veel productiemiddelen hebben een vast voorraadniveau en hierover wordt je geïnformeerd door de verschillende teamleiders in de productie.
 • Je bent betrokken bij projecten die als doel hebben het verder verbeteren en optimaliseren van kwaliteit en processen.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig leveren van de order en voor de juiste kwaliteit. Wanneer er onverhoopt toch iets niet goed gaat communiceer je hierover met de klant en intern en zorg je voor een goede documentatie.
Functie-eisen
Jouw profiel: 
 • Je hebt een minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je voelt je thuis in een productieomgeving en hebt een passie voor metaal en techniek;
 • Je kunt technische tekeningen lezen en hebt goede materiaalkennis;
 • Je hebt zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent goed in staat je te verplaatsen in de klant;
 • Je werkt graag nauwkeurig, bent kwaliteitsbewust en resultaatgericht;
 • Kennis van productietechnieken als stralen en slijpen en van het reinigen voor een cleanroom-omgeving is een pre;
 • Je hebt een oog voor detail, maar ook voor het grotere plaatje. Bij RVS Finish zijn we altijd op zoek naar hoe we iets wat goed is nog beter kunnen maken;
 • Jij hebt de juiste werkinstelling en maakt graag deel uit van een team;
Aanbod
RVS Finish biedt: 
 • Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere groei en professionalisering van het bedrijf;
 • Een hecht team met korte lijntjes. Door de korte doorlooptijd van orders is goede afstemming erg belangrijk;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Waar nodig faciliteren wij cursussen en training;
 • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Precies zoals jij van een Brabants bedrijf zou moeten kunnen verwachten. Er worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard een goed salaris, waaronder serieuze doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Aanvullende informatie
Interesse?

Sollicitaties ontvangen wij graag via onze website. De vacature tref je aan op www.rvsfinish.nl. Of solliciteer direct via de 'Solliciteer Direct'-knop, dan wordt je direct doorgeleid naar onze website.

Voor vragen of meer informatie kun je bellen met Driek Brouwers op 0497-542232
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

RVS Finish B.V.

Galgenberg 9,
5571 SP , Bergeijk,
RVS Finish B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden