Bladel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€3400 - €4100
0497-339400
Bedrijfsprofiel
Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen. Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Delpharm Bladel bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
De VALIDATION OFFICER functie is onderdeel van de afdeling Quality Assurance Systems.
De volgende systemen vallen onder de verantwoordelijkheid van QA systems afdeling: Kwaliteitsincident onderzoeken (bv deviaties en klanten klachten), Leverancier Quality management, Documentatie systeem (SOP’s, overeenkomsten leveranciers/klanten etc), Audits (intern, extern en begeleiding klanten/ overheid audits), CAPA management, PQR’s, Annual site review, overige QA (statistische) rapportages, Change control proces en Validatie/ kwalificatie / verificatie.
Als Validation Officer draag je zorg voor coördinatie, planning en (mede) uitvoering van alle validaties activiteiten binnen de Delpharm Bladel site, dit ondervangt: procesvalidatie, cleaning validatie, equipment validatie, computerized systems validatie en methode validatie. Proces validatie en cleaning validatie worden uitgevoerd door de Validation officer; de overige validaties worden uitgevoerd door de afdelingen met de specifieke expertise. Je ontwerpt validatieprotocollen in overleg met Productie, QA/QC en Engineering. Je zorgt voor de begeleiding en uitvoering van deze protocollen binnen de organisatie en voor vastlegging van meetresultaten, en stelt vervolgens de validatierapporten met conclusies en aanbevelingen op. Je stelt op en onderhoudt het Validatie master Plan (VMP).
De validatie activiteiten zijn de hoofdtaken binnen deze functie, maar indien de situatie daarom vraagt kan ook worden gevraagd om ondersteuning te bieden ten behoeve van de overige taken binnen de Quality Assurance Systems afdeling.
 
In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Quality Systems.
Functie-eisen
 
Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over een gerichte opleiding op minimaal HBO (of WO niveau) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebben in een soortgelijke functie binnen een farmaceutisch bedrijf. Daarnaast verwachten wij kennis van GMP, farmaceutische productietechnieken en validatierichtlijnen ( ICH, PIC/S) en validatie-methoden / technieken. Kennis van farmaceutische bereidingstechnologieën van vloeibare en half vaste preparaten is een pré.
 
Wij zoeken een teamspeler die beschikt over analytisch en probleemoplossend vermogen met een hands-on mentaliteit.
 
De functie is in dagdienst. Binnen productie wordt in een 2 / 3 ploegendienst gewerkt, waardoor  er bereidheid moet zijn, om in voorkomende situaties, in verschoven uren te werken.
Aanbod
  • Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidingsmogelijkheden
  • Een zelfstandig bedrijf binnen een groter concern waarbij de lijntjes zeer kort zijn
  • Prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delpharm Bladel B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Delpharm Bladel B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden