Bladel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
0497-339400
Bedrijfsprofiel
Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen. Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Delpharm Bladel bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
Als Customer Service Lead heb je een belangrijke rol als spil binnen de organisatie. Zowel interne als externe communicatie zijn belangrijk en je handelt zowel in het belang van de klant als van de organisatie. Je hebt contact met klanten in binnen- en buitenland met betrekking tot het accepteren en opvolgen van orders en forecast, maar je hebt ook een actieve rol in het initiëren en vervolgens opvolgen van “new business” c.q. projecten. Uiteraard is relatiebeheer een van de belangrijkste speerpunten binnen de afdeling om je rol optimaal te kunnen uitvoeren.
 
Je hebt een coördinerende/operationeel sturende functie binnen het CS Team, je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega CS Officers en je overziet het totale pakket van de klantenportefeuille. Je geeft sturing en advies aan de collega’s van het team in deze dynamische rol en ondersteunt hen bij diverse zaken. Je initieert verbeterprojecten en volgt deze op om het CS Team en haar service naar een hoger niveau te tillen.
 
Je rapporteert in deze functie aan de Supply Chain Manager.
Functie-eisen
 • Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een werk- en denkniveau op HBO niveau aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring binnen een customer service afdeling, bij voorkeur in de farmaceutische, voedings- of verpakkingsindustrie.
 • Je bent een aanpakker, positief ingesteld en bent in staat om veel ballen tegelijk in de lucht te houden.
 • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, bent pro actief en kunt nauwkeurig en oplossingsgericht werken. 
 • Je straalt van nature senioriteit uit waardoor je je collega’s kunt helpen bij hun ontwikkeling en uitvoering van hun taken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Ervaring met Excel en SAP is een pré.
Aanbod
 • Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidingsmogelijkheden
 • Een zelfstandig bedrijf binnen een groter concern waarbij de lijntjes zeer kort zijn
 • Prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delpharm Bladel B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Delpharm Bladel B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden