Productiemedewerker grondstofbereiding (m/v, 36 uur per week)

Van Ham Chocolaterie B.V.

Esbeek
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-36 Uur
0135051591
Bedrijfsprofiel
Van Ham Chocolaterie is een modern productiebedrijf met een sterke focus op innovatie. Naast de traditionele bonbons en repen hebben we een zeer breed assortiment gericht op de verschillende seizoenen. Via ons eigen handelsbedrijf vinden onze producten hun weg richting bakkerij, speciaalzaak, retailers en inmiddels vele internationale klanten binnen Europa. Kwaliteitszorg en Arbeidsveiligheid is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering, we zijn gecertificeerd volgens FSSC22000 en hebben als één van de eerste in de branche het vignet ‘Arbeidsveiligheid’ behaald.
Functieomschrijving
Heb jij ervaring in de (food)productie en ben je toe aan een volgende stap? Of juist schoolverlater die graag met zijn handen werkt? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en durf je in te grijpen wanneer iets niet goed loopt? Dan hebben we een leuke baan voor jou!

Het betreft een afwisselende functie waarin je vullingen bereidt, de vulmachine bedient, handmatig vullingen uitstort, diverse decoratieve handelingen aan de producten verricht en helpt aan de productielijn. Je zorgt ervoor dat de planning op een correcte wijze wordt uitgevoerd en hebt oog voor de kwaliteit van het eindproduct.

Samen met onze productieleider zorg je ervoor dat het proces zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
Functie-eisen
  • Je hebt een actieve houding en je bent leergierig;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk;
  • Je durft initiatief te nemen en je bent collegiaal;
  • Een vooropleiding of ervaring als banketbakker of chocolatier is een pre.
Aanbod
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke baan in een dynamisch bedrijf, in een gemotiveerd leuk team van collega’s. Het betreft een vacature voor 36 uur (vier dagen van negen uur). De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Zoetwarenindustrie.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivati
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van Ham Chocolaterie B.V.

Notelstraat 43,
5085 ET , Esbeek,
Van Ham Chocolaterie B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden