Gevorderd Assistent Accountant Controlepraktijk

Govers Accountants / Adviseurs

Eindhoven
HBO, WO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040-2504504
Bedrijfsprofiel
Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.
Vanuit Eindhoven werken we iedere dag, met ongeveer 120 collega’s , met veel passie voor onze mooie, leuke en interessante klanten. Eindhoven is de bakermat van de high-tech industrie in Nederland en Brainport is onze achtertuin. Een achtertuin waarin we al sinds 1927 werken. Daarmee zijn we het oudste multidisciplinaire zelfstandige accountantskantoor uit Eindhoven. Daar zijn we trots op!
Bij Govers streven we altijd naar een langetermijnrelatie. Met onze klanten, zodat we de mens achter de ondernemer écht leren kennen. En met onze eigen mensen, zodat zij zich bij ons thuis voelen. Hierdoor zijn wij in staat de ondernemer optimaal te ontzorgen. Je komt hier terecht in een hecht team dat gemoedelijk met elkaar omgaat. Informeel als het kan, formeel als het moet. Brabantse nuchterheid siert ons.
 
Als collega in onze controlepraktijk werk je samen met de andere 30 collega’s en sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de bedrijven waarvoor je werkt.
Functieomschrijving
Ben jij onze nieuwe Gevorderd Assistent Accountant / Senior Associate?
Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar Assistent Accountants / Senior Associates.

Wat ga je doen?
Als Gevorderd Assistent Accountant / Senior Associate voer je samen met het team wettelijk controles en vrijwillige controles uit bij onze klanten. Je voert controlewerkzaamheden uit en wordt begeleid door een ervaren Controleleider. Daarnaast begeleid je – afhankelijk van je ervaring – (beginnend) assistenten bij de uitvoering van de werkzaamheden en draag je zorg voor de review.
Functie-eisen
Wat vragen wij van jou?
Je hebt tot ca. 5 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Je bent gestart met je opleiding tot registeraccountant, of voornemens dit te doen.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een spreekwoordelijke rechte rug. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.
Aanbod
Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding.
Je werkt samen met collega’s uit de IT-advies praktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn.
Aanvullende informatie
Interesse? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop. Je wordt dan doorgelinkt naar onze 'werkenbij'-site om daar te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Govers Accountants / Adviseurs

Beemdstraat 25,
5653 MA , Eindhoven,
Govers Accountants / Adviseurs

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden