Eersel
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-40 Uur
0497-515491
Bedrijfsprofiel
Castelijns & Swaans accountants-adviseurs heeft 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouding, belastingadvies, bedrijfsadvies, administratieve dienstverlening en accountancy. Samen met ons enthousiaste team van 22 gemotiveerde en gezellige collega's, verzorgen wij vanuit ons kantoor in Eersel, alle voorkomende accountancy- en belastingadvieswerkzaamheden voor diverse cliënten in de Kempen en (ver) daarbuiten. Ons kantoor kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering, waardoor wij op een efficiënte en no-nonsense werkwijze onze cliënten inzicht geven en adviseren. Door uitbreiding van onze cliëntenkring zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega assistent-accountant. Heb jij de drive om het beste voor onze cliënten te willen en ben jij bereid daar jouw doel van te maken, dan hebben wij een leuke baan voor jou.
Functieomschrijving
Voor de assistent-accountant op MBO-niveau bestaan de werkzaamheden uit het (digitaal) verwerken van financiële administraties, het verzorgen van aangiften omzetbelasting en het voorbereiden van jaarrekeningen. 

De assistent-accountant op HBO-niveau is samen met een accountant verantwoordelijk voor een aantal relaties. U adviseert deze cliënten op zowel fiscaal als financieel gebied. Daarnaast behoren het verzorgen van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen tot uw takenpakket.
Functie-eisen
Assistent-accountant MBO-niveau: Indien u een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-niveau heeft en een brede interesse in automatisering, nodigen wij u uit te solliciteren. Relevante werkervaring is gewenst maar niet noodzakelijk.

Assistent-accountant HBO-niveau: U heeft een afgeronde opleiding op HBO-niveau, een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en een aantal jaren ervaring op een accountantskantoor. Brede interesse in automatisering en kennis van Unit 4 software zijn een pre.
Aanbod
Voor deze functies biedt ons kantoor een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die overeenstemmen met de zwaarte van de functie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Castelijns & Swaans accountants-adviseurs

Nieuwstraat 98,
5521 Ce , Eersel,
Castelijns & Swaans accountants-adviseurs

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden