Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-36 Uur
040 258 6360
Bedrijfsprofiel
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Primair voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met diagnoses als autisme, niet-aangeboren hersenletsel en dementie. Ons doel? Een levensloopgerichte en passende leef- en werkomgeving bieden en met vele vormen van thuisondersteuning en ambulante begeleiding, thuiswonenden ondersteunen en mantelzorgers ontlasten. Onze uitgangspunten? De wensen, behoeften en mogelijkheden van onze cliënten. Ook zij maken deel uit van de maatschappij. Wij hechten grote waarde aan eigen regie van de cliënt en participatie van zijn/haar naasten en vrijwilligers.
Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Als PERSOONLIJK BEGELEIDER bij Severinus vervul je een centrale rol in het leven van de cliënten. Je begeleidt en verzorgt hen. Daarnaast heb je een coördinerende functie rondom de zorg van enkele bewoners. Jij bent het eerste aanspreekpunt en stelt samen met de cliënt en wettelijk vertegenwoordigers het ondersteuningsplan op. 

Je kunt aan de slag binnen woonhuizen met cliënten waarbij sprake is van een ernstige, tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De ouder wordende cliënt staat hierin centraal. Deze bewoners worden gekenmerkt door hun rustige en passieve houding. Daarnaast hebben zij een intrigerende eigenheid. Voor deze cliënten zijn wij op zoeken naar begeleiders met een initiatiefrijke, flexibele houding en creativiteit in het zorgaanbod. 

Spreekt de complexe zorg jou meer aan? Deze doelgroep biedt veel uitdaging en is dynamisch. Cliënten hebben naast de verstandelijke beperking bijkomende fysieke en psychiatrische stoornissen, wat kan leiden tot wat moeilijker verstaanbaar gedrag. Vanwege deze complexe zorgvraag hebben onze cliënten behoefte aan structuur, duidelijkheid en veiligheid.
Functie-eisen
Ga jij voor het geluk van onze cliënten?
Heb jij een diploma verpleegkundige, Social studies of maatschappelijke zorg (minimaal niveau 4)? Ben jij een teamplayer, staat kwalitatieve zorg bij jou hoog in het vaandel en denk jij hier actief in mee? Twijfel dan niet langer en kom één van onze teams versterken!
Aanbod
Wat bieden wij?
Er is aandacht voor doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je kunt voor minimaal 7 maanden bij ons aan de slag, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Startdatum: in overleg.
Aanvullende informatie
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Servicedesk HRM. Dit kan via het telefoonnummer 040 258 63 64. We ontvangen graag jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV.

Weet je nog niet zeker welke doelgroep het beste jou past of twijfel je wat je nou echt heel leuk vindt? Laat het ons gerust weten! Je kunt bij diverse woonhuizen een kijkje nemen. Wij denken graag met je mee over een plek die helemaal bij jou past!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Severinus

Platanenlaan 28,
5507 MD , Veldhoven,
Severinus

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden