Eindhoven
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2418 - €3760
040-2597782
Bedrijfsprofiel
Weber Beamix, toonaangevend producent & leverancier van bouwmaterialen, biedt een breed assortiment op het gebied van gevel, beton en reparatie, waterdichting, vloeren en tegelen. We leveren aan de retail, handel en direct aan verwerkers in de industrie, zowel bij civiele projecten als de woning- & utiliteitsbouw. Na bijna 50 jaar als zelfstandige organisatie, zijn we in 2010 onderdeel geworden van Top Employer ‘Saint-Gobain’, de grootste bouwmaterialenproducent ter wereld. Sindsdien combineren we de sfeer van een familiebedrijf met de schaalvoordelen van een multinational.
We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Dat dit zo wordt ervaren blijkt wel uit het medewerkers tevredenheids-onderzoek. Zo gaf 100% van de medewerkers aan trots te zijn op Weber Beamix. We geloven vooral in de kracht van energie en talent. In plaats van het lezen van lange motivatiebrieven zoeken we liever de persoonlijke match.
Functieomschrijving
We maken graag kennis met je als jij jouw energie en talenten in wilt zetten als Werkvoorbereider (m/v) met een leidende rol in ons productie automatiseringsproces. Krijg jij energie van: 
 • Het verzorgen, begeleiden en sturen van de dagelijkse personeels- en productieplanning;
 • Het zorgdragen voor tijdige bestellingen (SAP) van grond- en hulpstoffen, benodigde emballage voor een probleemloze productie voortgang;
 • Het zorgdragen voor een sluitend voorraadbeheer door onder andere het uitvoeren van cycle counts;
 • Het zorgdragen voor de productie administratie in SAP; 
 • Mede de leiding nemen in het automatiseringsproces Manufacturing Execution System (MES);
 • Het verder automatiseren en robotiseren van ons productieproces.
Functie-eisen
Beschik jij over de benodigde kennis en opleiding?
 • Heb jij een opleiding in (technische) bedrijfskunde op HBO niveau?
 • Heb je meerdere jaren ervaring in een high volume productieomgeving?
 • Heb je ervaring met planningen, bestellen, bij voorkeur in SAP?
 • Kun jij goed overweg met programma’s als Excel, SAP?
 • Heb je ervaring en/of affiniteit met productie automatiseringsprocessen, zoals MES?
 • Beschik jij over de volgende competenties: accuratesse, organisatorisch en communicatief sterk, hands-on mentaliteit en prioriteiten kunnen stellen?
 • Bereidheid tot het werken in een 2 ploegendienst.
Aanbod
Denk je dat bovenstaande functie bij jou past en denk je dat jij de juiste bagage hebt? Dan maken we graag met je kennis, zodat we allebei kunnen ervaren of het tussen ons klikt. We horen graag hoe jij jouw energie en talenten in wilt zetten. Daarnaast maken wij graag van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over deze functie en ons mooie bedrijf. Denk o.a. aan onze goede arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlof- en 6 ADV-dagen, uitstekende pensioenvoorziening, max. 10% bonus, sportvergoeding en een groot scala opleidingen binnen Saint-Gobain. 
Aanvullende informatie
Heb jij de juiste talenten om het maximale uit de functie van Werkvoorbereider te halen? Dan maken we graag met je kennis op onze ‘Meet & Greet” in juni. We ontvangen graag voor 14 juni a.s. een korte motivatie en je CV via onderstaande solliciteer knop. 
Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Bart van Leest, Hoofd Productie Eindhoven, telefoonnummer: 06-1092 7156
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Saint-Gobain Weber Beamix BV

Hastelweg 161,
5652 CJ , Eindhoven,
Saint-Gobain Weber Beamix BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden