Boormeester en / of Assistent Boormeester

Smits BV

Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040-2532539
Bedrijfsprofiel
SMITS BV te Veldhoven is specialist op het gebied van innovatieve wateroplossingen in zowel de agrarische, industriële, als de golf- en sportsector. Smits heeft een sterke positie in deze nichemarkten en is marktleider in de Benelux. Als exclusieve partner van enkele buitenlandse leveranciers van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van bewatering/beregening heeft Smits de producten en de kennis in huis om kwalitatieve totaaloplossingen te bieden. Met haar rijke historie in de regio, al sinds 1966, kenmerkt de organisatie zich door een open, pragmatische en no-nonsens cultuur, een hoge mate van kwaliteitsdenken die bij iedere medewerker aanwezig is en het persoonlijk contact met zowel de klant als leveranciers.
Functieomschrijving
Vanwege onze groei zoeken we in Veldhoven een BOORMEESTER en/of ASSISTENT BOORMEESTER, een aanpakker die zich wil (door)ontwikkelen.

Als boormeester verticaal boren voer je zelfstandig putboringen uit. Volgens zuigboor & luchtlift methode bedien je nieuwe moderne materieel, stuur je de boorploeg op de bouwplaats uit en heb je contact en overleg met de opdrachtgevers, adviseurs en derden op de bouwplaats. Daarnaast coördineer en voer je alle op de boorplaats voorkomende werkzaamheden uit.

Als leerling / assistent boormeester verticaal boren assisteer je de boormeester en wordt je opgeleid zodat je op termijn deze werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. Daarbij worden ook opleidingen en cursussen aangeboden.
Functie-eisen
Het profiel van de kandidaat
Wij zoeken kandidaten met een civiel of technische opleiding op MBO niveau en ervaring en kennis op het gebied van verticale grondboringen en/of het bedienen van graafmachines. Je houdt van je vak. Je hebt geen “9 tot 5 mentaliteit”. Je bent klantgericht en collegiaal. Je hebt algemene, brede kennis van elektrische en hydraulische systemen. Je bent stressbestendig en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je werkt precies en stelt kwaliteit voorop. Je bent klantgericht en klantvriendelijk. Verder ben je representatief, enthousiast en leergierig. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent woonachtig in de regio Veldhoven/Eindhoven.
Aanbod
Het aanbod
Je komt te werken in een solide, ambitieus familiebedrijf met ruim 55 enthousiaste collega’s. In deze informele, innovatieve en daarmee motiverende werkomgeving werk je samen aan een
professionele dienst voor mooie branches en een lange termijnrelatie met de klant. Smits kent uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Smits BV is onder andere gecertificeerd voor: VCA*(versie2008/5.1), NEN-EN-ISO 9001(2008) en het wettelijk verplichte BRL 2100 Protocol 2101 Mechanisch Boren (versie 3.0) en werkzaamheden worden uitgevoerd volgens deze normen. Werkzaamheden aangaande KWO worden uitgevoerd volgens BRL 11000, protocol 11001.
Aanvullende informatie
Je sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ingrid van der Heijden, 040-2532539. Reacties graag via de 'Solliciteer Direct'-knop o.v.v. “sollicitatie Boormeester en/of assistent boormeester”.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Smits BV

Habraken 1201,
5507TB , Veldhoven,
Smits BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden