Service Monteur m/v

Alius

Eersel
LBO / VMBO
Vast
1-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector. Onze lijfspreuk is ’energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen en voor wie we het doen. Het motiveert ons, want het ‘voor elkaar’ krijgen van de energietransitie, dat is waar we als Alius een belangrijke rol in willen spelen! Maar tegelijkertijd zegt ‘energie voor elkaar’ ook iets over ons als team. We zijn er voor elkaar. Voor onze collega’s en voor onze klanten. We zijn een team met een flinke dosis positieve energie, maar staan wel met onze beide benen op de grond.
Functieomschrijving
Service gericht, troubleshooter, onze klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen en op weg helpen om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden. Dat zijn de competenties die wij zoeken voor de functie:
 
SERVICE MONTEUR (m/v)
Heb je ervaring met elektra en interesse in de zonnepanelen sector, dan is deze baan iets voor jou. Alius groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken zij wij opzoek naar een goede service monteur. Je werkt samen met het hele team aan de groei van ons bedrijf. Je bent de service gerichte medewerker die door onze klanten met open armen ontvangen zal worden. Door jouw kennis en knowhow weten onze klanten dat als jij langs komt, alles geregeld zal worden. Je bent van essentieel belang voor de groei en professionalisering van onze serviceafdeling. Samen met je collega’s van de afdeling service zorg jij voor een tevreden klant. Je weet waarover je praat en je ziet het opleveren en onderhouden van een mooi PV-systeem als een uitdaging. Je verleent service aan de complete zonnepaneel installatie, van meterkast tot en met de zonnepanelen. Het opstarten van projecten en begeleiden van nieuwe installaties en het  geven van montage-instructie ter plaatse aan installateurs behoort ook tot je taken.
Daarnaast worden de terug gekomen onderdelen door je getest in onze testruimte. (modules, omvormers en optimizers)
Functie-eisen
Ben je al enthousiast door bovenstaande? Mooi! Als ideale kandidaat beschik je tevens over:
  • Geen angst voor werken op hoogte;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Voldoende niveau door opleiding of werkervaring om deze functie succesvol op te pakken;

Als vanzelfsprekend ben je een echte teamspeler, klantvriendelijk, zelfstandig, betrokken en denk je in het belang van Alius. Wij nodigen je dan ook uit om ons te verrassen!
Aanbod
Wat wij je aanbieden:
 
Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard word je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
Aanvullende informatie
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct via onderstaande buttun! Indien je nog vragen hebt over deze functie, aarzel niet om contact op te nemen met Lieve van Zandvoort per telefoon op 0497-783028.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alius

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
Alius

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden