Production Engineer / Assistent Teamleider (Cleanroom) Assemblage

Wilting

Eindhoven
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040-2052747
Bedrijfsprofiel
Wilting is meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige onderdelen en modules. De klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht.
Functieomschrijving
Hoor jij thuis in de techniek? Houd je van afwisseling? Ben jij de aangewezen persoon om de afdeling naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Jouw werkweek
In deze uiterst afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de (cleanroom) assemblage- en reinigingsprocessen van nieuwe product introducties (NPI). Hiertoe stel je de werkinstructies op en organiseer je de benodigde tooling. Voor vrijgegeven producten initieer en implementeer je verbetervoorstellen ter verbetering van de productkwaliteit, logistieke doorstroming en efficiëntie van de afdeling. In de dagelijkse operatie ben je actief als troubleshooter en bij afwezigheid van de teamleider ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s op de assemblageafdeling, de planners en het kwaliteitsteam.
Functie-eisen
Jouw competenties
 • Hbo werk –en denkniveau in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, mechatronica of technische bedrijfskunde;
 • Kennis van assemblage;
 • Stressbestendig en effectief in communicatie;
 • Je hebt een uitgesproken ‘komt in orde’ houding;
 • Ervaring met ERP-systemen is een pré.
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
Aanbod
Dit biedt Wilting
 • Geen baan maar een loopbaan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • De mogelijkheid om met plezier terug te kunnen kijken op je werkdag;
 • Een innovatief werkveld;
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden tot maatwerk;
 • Een pensioenregeling;
 • Een omzetbonus;
 • 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
Aanvullende informatie
Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel door te klikken op de 'Solliciteer Direct'-knop.
Voor vragen kun je contact opnemen met Bas van Lieshout 040-2052747. Voor meer informatie nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken www.wilting.eu
Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilting

Parmentierweg 7,
5657EH , Eindhoven,
Wilting

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden