Productieplanner / Shop Floor Planner

Wilting

Wintelre
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040-2052747
Bedrijfsprofiel
Wilting is meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige onderdelen en modules. De klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht.
Functieomschrijving
Werk je graag in een technische omgeving? Is plannen en organiseren jouw tweede natuur? En zoek jij een verantwoordelijke baan? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw werkweek
Als PRODUCTIEPLANNER bepaal en bewaak je de planning voor onze verspaners en hun bewerkingscentra. Binnen deze hoog geautomatiseerde en gerobotiseerde productieomgeving optimaliseer jij de planning van de productieorders, waardoor we onze klanten op tijd beleveren én onze productiecapaciteit optimaal benutten. Naast het verzorgen van een soepele doorstroming van de reguliere orders voor vrijgegeven producten coördineer je ook de nieuwe product introducties (NPI) op de werkvloer. Als Productieplanner signaleer je tijdig knelpunten en stem je deze af met de interne belanghebbenden. Bij verstoringen in productie draag je proactief oplossingen aan. Jij bent een belangrijke schakel tussen de productie, de Supply Chain Planners en NPI-projectleiders en houdt dan ook van een stukje verantwoordelijkheid.
Functie-eisen
Jouw competenties
 • HBO/WO opleiding richting (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management of Logistiek Management of relevante werkervaring. Ook als je net bent afgestudeerd, willen we graag met je kennismaken;
 • Klinkt misschien logisch, maar toch: goed kunnen plannen en organiseren;
 • Analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Goed kunnen omgaan met en kunnen inspelen op tegenslagen;
 • Flexibiliteit en nauwkeurigheid.
Aanbod
Dit biedt Wilting
 • Geen baan maar een loopbaan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • De mogelijkheid om met plezier terug te kunnen kijken op je werkdag;
 • Een innovatief werkveld;
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden tot maatwerk;
 • Een pensioenregeling;
 • Een omzetbonus;
 • 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
Aanvullende informatie
Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel door te klikken op de 'Solliciteer Direct'-knop.
Voor vragen kun je contact opnemen met Jarno van de Schoot 040-2052747. Voor meer informatie nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken www.wilting.eu
Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilting

Parmentierweg 7,
5657EH , Eindhoven,
Wilting

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden