Monteur Technische Dienst (m/v) met Electrotechnische achtergrond

Saint-Gobain Weber Beamix BV

Eindhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
38-38 Uur
€ 2285 - € 3000
040-2597782
Bedrijfsprofiel
Weber Beamix, toonaangevend producent & leverancier van bouwmaterialen, biedt een breed assortiment op het gebied van gevel, beton en reparatie, waterdichting, vloeren en tegelen. We leveren aan de retail, handel en direct aan verwerkers in de industrie, zowel bij civiele projecten als de woning- & utiliteitsbouw. Na bijna 50 jaar als zelfstandige organisatie, zijn we in 2010 onderdeel geworden van Top Employer ‘Saint-Gobain’, de grootste bouwmaterialenproducent ter wereld. Sindsdien combineren we de sfeer van een familiebedrijf met de schaalvoordelen van een multinational. We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Dat dit zo wordt ervaren blijkt wel uit het medewerkers tevredenheids-onderzoek. Zo gaf 100% van de medewerkers aan trots te zijn op Weber Beamix. We geloven vooral in de kracht van energie en talent.
Functieomschrijving
Krijg jij energie van?

  • Het preventief onderhouden en het doen van revisiewerkzaamheden op elektrotechnisch, mechanisch, en pneumatisch gebied;
  • Het (pro-actief) lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan bedrijfsinstallaties (productietorens met zeef, weegschalen en mengers, diverse verpakkingslijnen en palletiseermachines)
  • Het doen en uitvoeren van verbetervoorstellen en een bijdrage leveren bij procesverbeteringen in nauwe samenwerking met de operators;
  • Het opzetten en afwerken van interne projecten samen met je collega monteurs.

Functie-eisen
Beschik jij over de volgende competenties?

  • MBO Werk en- en denkniveau (bij voorkeur Elektrotechniek en aangevuld met een NEN 3140 certificaat)
  • Meerdere jaren (elektra & mechanica) ervaring met het uitvoeren van onderhoud en oplossen van storingen in een productieomgeving
  • Bij voorkeur ervaring in de bouwsector
  • Secuur, kwaliteit- en service en oplossingsgericht
  • Bereid om in ploegendienst en bereikbaarheidsdienst te werken

Aanbod
Hebben wij een match?

Denk je dat deze functie bij jou past? Dan maken we graag kennis met je, zodat we allebei kunnen ervaren of het tussen ons klikt. We horen graag hoe jij jouw energie en talenten in wilt zetten. Daarnaast maken wij graag van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over deze functie en ons mooie bedrijf. Denk o.a. aan onze goede arbeidsvoorwaarden, zoals een prima basis salaris, afhankelijk van je ervaring en indeling, tussen de € 2.285 en ca. € 3.000,- bruto per maand, 25 verlof- en 6 ADV-dagen, uitstekende pensioenvoorziening, max. 10% bonus, sportvergoeding en een groot scala opleidingen binnen Saint-Gobain.
Aanvullende informatie
We maken graag met je kennis!

Ben jij de techneut die er zin in heeft om zijn/haar talenten in te zetten bij onze Technische Dienst?  Dan maken we graag met je kennis! Heb je nog vragen, neem dan contact op met Bert Pijnenburg, Teamleider Technische Dienst,  telefonisch via 06-51242851 of reageer meteen via de 'Solliciteer Direct'-knop vóór 3 juli ter attentie van Eline Quist.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Saint-Gobain Weber Beamix BV

Hastelweg 161,
5652 CJ , Eindhoven,
Saint-Gobain Weber Beamix BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden