Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
1-40 Uur
0497681531
Bedrijfsprofiel
Visser Hoogeloon B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van grond- en sloopwerken. De missie van Visser Hoogeloon is het ontzorgen van de klant en het opbouwen van een langdurige relatie waarbij u kunt vertrouwen op onze kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht bij gemaakte afspraken. Zo’n 20 jaar geleden zijn de heer en mevrouw Visser in Hoogeloon gestart met het bedrijf Visser Minigravers. Het bedrijf verhuurde vooral minigravers aan aannemers en nam steeds meer klussen aan, waaronder het plaatsen van lantaarnpalen en kleinschalige grond- en sloopwerken. Al snel bleek dat een juiste keuze, want het bleek een aangeboren specialiteit. En dat bleef niet onopgemerkt. Het aantal opdrachten nam snel toe en ook de drie zonen deden hun intrede in het bedrijf. Een onderdeel van Visser Hoogeloon is Visser Milieu. Visser Milieu B.V. neemt u graag de zorgen van uw asbestsanering uit handen en begeleidt u vanaf de eerst stap. Al onze asbestsaneringen worden uitgevoerd met de grootste zorg en uitsluitend uitgevoerd door vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers. Bij Visser Milieu B.V. staat veiligheid voor mens en milieu op de eerste plaats en zijn wij in staat het hele asbestsaneringstraject voor u te begeleiden. Wij geven u een passend advies op maat. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent. In 2013 is het bedrijf Wintermans in Eersel overgenomen van de gebroeders Wintermans. Dit bleek een goede aanvulling op de werkzaamheden die we al uitvoerden. Door de opgedane kennis van zand, grond en bestratingsmaterialen kunnen we klanten goed adviseren en snel schakelen door de flexibiliteit van de medewerkers en machines. In 2017 is er een nieuwe locatie aangekocht op Stokkelen in Eersel. Deze nieuw locatie wordt de thuisbasis voor de medewerkers en het materieel. Ook kunnen er op deze locatie diverse producten verwerkt en opgeslagen worden.
Functieomschrijving
Zet jij de puntjes op de i?
Bij Visser Hoogeloon werken wij ‘Mét Kempische Gedrevenheid’, geen onnodige praatjes maar op een betrouwbare wijze kwaliteit leveren. Elke dag opnieuw. Voor een optimale planning hiervoor word jij als onze PROJECT PLANNER verantwoordelijk.
Jij plant en organiseert onze projecten op een duidelijke en efficiënte manier zodat onze medewerkers en het materieel optimaal worden ingezet. Je doet dit zowel telefonisch als via mail en informeert en onderhoud zo het contact met klanten en  collega’s. Daarnaast vervang je je collega Transport Planner bij afwezigheid. Op deze manier ben jij het middelpunt van de afdeling planning én degene die het overzicht houdt, aanstuurt en alles verwerkt en afhandelt in onze systemen.
Functie-eisen
Wat vinden wij écht belangrijk:
  • Dat je minimaal een MBO-4 opleiding hebt gevolgd
  • Dat je goed in staat bent om prioriteiten te stellen, ook onder stressvolle(re) omstandigheden.
  • Dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, je klantgericht bent en bovendien een teamspeler.
  • Dat je nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en oplossingsgericht bent,

Heb je ervaring als planner of ervaring binnen de logistieke dienstverlening dan heeft dat onze voorkeur.
Aanbod
Wij bieden je daarvoor:
  • Een belangrijke plek binnen ons groeiende familiebedrijf én een team van gedreven, leuke en enthousiaste collega’s.
  • Een dynamische functie met veel mogelijkheden, vrijheid en dus verantwoordelijkheden.
  • Een plek waar jouw inwerktraject en persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk is voor ons.
  • Een 40-urige werkweek met goede arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Wil jij deel uitmaken van ons familiebedrijf en verder werken aan jouw en onze toekomst?
Mail dan jouw CV en motivatie via de 'Solliciteer Direct'-knop.
Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook! Rob Visser (bereikbaar op 0497-68 15 31) geeft graag antwoord op je vragen!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Visser Hoogeloon

Stokkelen,
5521 ND , Eersel,
Visser Hoogeloon

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden