Hapert
HBO
Vast
40-40 Uur
0497-382344
Bedrijfsprofiel
Moeskops Grafisch is een organisatie met ambitieuze doelstellingen, die marktleider is in de Benelux op het gebied van luxe presentatie- en verpakkingsmaterialen.

Vanuit Hapert produceren wij zelf de meest originele PR-middelen, verpakkingen, dozen, opbergmiddelen en - mappen met eigen innovaties. De organisatie telt nu ruim 80 medewerkers.
Functieomschrijving
Jouw opdracht als BUSINESS DEVELOPER is onze marktpositie nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Krijg je energie van het identificeren van nieuwe kansen en afzetmarkten en het uitrollen van nieuwe producten? En heb je daarnaast affiniteit met de grafische branche? Dan ben jij de Business Developer die wij zoeken!

Als onze Business Developer ben je enerzijds verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze marktleiderspositie in de Benelux en nieuwe internationale afzetmarkten beter in kaart te brengen. Anderzijds houd je de trends en marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ben je in staat nieuwe product/marktcombinaties te genereren. Je weet de aanwezige technische- en productiekennis ook in te zetten in andere markten.

Wat ga je doen:
 • Definiëren en opstellen van een strategie om nieuwe afzetmarkten binnen Noord-West Europa te benaderen en daarnaast het ontwikkelen van concrete salesplannen voor de beoogde afzetmarkten.
 • Spotten van markttrends (en het vertalen hiervan naar nieuwe proposities) op het gebied van luxe productverpakkingen en product-presentatiemiddelen.
 • Daadkrachtig actie ondernemen bij de ontwikkeling van productinnovaties op basis van klantvragen in de markt en bij concurrenten, zodat kansen effectief benut kunnen worden. Hierbij werk je in nauw contact samen met de Sales- en Marketingafdeling.
 • Het genereren van nieuwe leads (potentiële afnemers) en het opvolgen van leads die door middel van marketingactiviteiten zijn gegenereerd.
 • Direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiële klanten. En het demonstreren van het te leveren product of de te verlenen dienst.
Functie-eisen
Wie zoeken we:
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting: Business Development, Internationaal Business & Management, Commerciële Economie;
 • Ruime werkervaring binnen Sales of een soortgelijke functie;
 • Commercieel gedreven, ondernemend en creatief. Kennis binnen de grafische branche is een pre;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden en bent communicatief sterk in het Nederlands, Engels en Duits, zowel in woord als schrift.
Aanbod
Wat bieden we:
 • Aantrekkelijke fulltime functie bij een innovatieve marktleider met ambities;
 • Ruimte voor eigen ideeën die kunnen bijdragen aan een gezamenlijk succes en mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleidingen;
 • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het treffen van een autoregeling;
 • Een werkplek met een persoonlijke werksfeer waarin plezier, collegialiteit en een optimale inzet een belangrijke rol spelen.
Aanvullende informatie
Heb je interesse in bovenstaande vacature. Klik dan op de "Solliciteer Direct"- knop en stuur ons jouw overtuigende motivatie en CV toe.

Deze sollicitatieprocedure wordt gecoördineerd door HKB, Simone Sleddens. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf BV

Smaragdweg 14,
5527 LB , Hapert,
Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden