1e Monteur/Autotechnicus of 2e Monteur met ambitie om 1e Monteur te worden

Autobedrijf Vullings

Best
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0499 - 37 16 57
Bedrijfsprofiel
Al meer dan 20 jaar zijn wij erkend Kia-specialist. De laatste jaren zijn Kia-auto's steeds populairder geworden. Begin jaren '90 werd het merk Kia in Nederland geïntroduceerd. Wij waren erbij! Vullings uit Best stond aan de wieg van Kia.
Sinds 1993 mogen wij ons erkend Kia-reparateur noemen. Door de jarenlange ervaring met Kia (en andere) auto's houden wij als geen enkel ander de auto van de klant tiptop in orde.
Functieomschrijving
Autobedrijf Vullings is groeiende! Wij zijn daarom op zoek naar een monteur die ons gezellige team komt versterken!. Ben jij een 1e monteur/autotechnicus of 2e monteur met ambitie om 1e monteur te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie komen zowel 1e als 2e monteurs (met ambitie voor 1e monteur) in aanmerking. Je zult de andere automonteurs in de garage ondersteunen en daarbij ook zelfstandig werk uitvoeren. Het werk wat je uitvoert is erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

Wat kun je verwachten?Je komt te werken in een jong en enthousiast team waarbij je direct veel verantwoordelijkheden krijgt. Je voert afwisselend werk uit waar geen dag hetzelfde is. Daarbij werk je voornamelijk aan een van de fijnste merken auto’s om aan te werken (KIA).
Functie-eisen
  • Minstens ervaring als 2e automonteur (1e automonteur ook zeker welkom).
  • In het bezit van een rijbewijs B. 
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Aanbod
Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Opleidingsmogelijkheden zijn er ook. Samen met jou kijken we waar jou ambities en mogelijkheden liggen!
Aanvullende informatie
Interesse? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop ern stuur ons je C.V. en motivatie of stuur het per post naar: Autobedrijf Vullings BV t.a.v. M.J.M. Vullings.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Autobedrijf Vullings

Spoorstraat 25,
5684 AA , Best,
Autobedrijf Vullings

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden