referentie nummer: WRKN009869

Accountmanager binnendienst

Schippers Europe

Bladel
HBO
vast
40-40 Uur
0497339771
Bedrijfsprofiel
''Zonder antibiotica'', daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met  onze innovatieve producten en concepten zorgen wij ervoor dat de boer zo hygiënisch mogelijk zijn bedrijf kan runnen en zo de antibiotica zoveel mogelijk achterwege kan laten.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsense mentaliteit en ons innovatief karakter. We groeien (inmiddels al ca. 350 werknemers wereldwijd!). En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.
Functieomschrijving
Wat ga je doen als Accountmanager?
Vanuit het hoofdkantoor in Bladel ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenkring (key-accounts) binnen Nederland. De focus ligt daarbij voornamelijk op telefonische sales, je bent bezig met het actief benaderen van zowel bestaande- als nieuwe klanten. Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt en je weet de vragen van klanten te vertalen naar haalbare en passende oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van je klanten met duurzame oplossingen en/of concepten tot de after sales. Onderaan de streep draait het natuurlijk om de verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige producten, maar we vinden het ook zeker belangrijk dat je een goede band opbouwt met de klant. We willen samen met de veehouder zijn bedrijfsrendement naar een hoger niveau brengen, echt Win-Win dus. Alles bij elkaar een functie met veel variatie en volop uitdaging!
Functie-eisen
Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaren gerichte ervaring in de sales (2-5 jaar). En natuurlijk zijn we op zoek naar iemand die goed binnen ons team past. Daarvoor hebben we een aantal belangrijke skills en richtlijnen opgesteld:
- HBO werk- en denkniveau
- Communicatief sterk en in staat om commerciële kansen te creëren.
- Passion for Sales is een must, kennis van de sector is een pré.
- Woonachtig in de regio (De Kempen - Eindhoven - Tilburg).
Aanbod
Wat bieden wij?
We bieden je de 'tools' om succesvol te zijn: Een gerenommeerde organisatie, uitstekende producten, een intern netwerk van specialistische collega's die je graag helpen om succesvol te zijn.
- Een veelzijdige en uitdagende functie.
- Een goed salaris met een interessante bonusregeling.
- Kennis. Je bent bij ons verplicht om bij te leren!
- Een super werksfeer, themafeesten georganiseerd door onze PigBrothers en op elke vrijdag een borrel in onze eigen Schippers Bar.
- Gratis sporten.
Aanvullende informatie
Team Accountmanagement binnendienst:
We hebben een opdeling gemaakt in klanten gebaseerd op het soort vee dat gehouden wordt, namelijk: Pluimvee, Rundvee en Varkens. Onze klanten worden bediend door medewerkers in de binnendienst en de buitendienst, daarnaast maken zij ook gebruik van onze webshop. De totale (internationale) afdeling Sales Binnendienst in Bladel bestaat uit zo’n 35 medewerkers. We zijn een jong team waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheden en specialisaties heeft. We vinden het belangrijk dat collega’s van elkaar kunnen blijven leren en daarom hebben we ook speciaal daarvoor een inspiratieruimte ingericht waar coachingssessies vaste prik zijn!

Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk zijn deze er in de buitendienst, maar voor deze functie zijn we vooral op zoek naar iemand die de uitdaging juist ziet in de binnendienst. En ook daar zijn genoeg mogelijkheden; je gaat namelijk aan de slag met onze topklanten in Nederland en…. misschien word je ook nog wel dé specialist in kunde-coaching binnen Schippers. Wat het ook wordt, op onze steun kun je rekenen!

Schippers Europe

Rond Deel 12,
5531 AH, BLADEL,
Schippers Europe

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden