Accountmanager Sales & Service gehoorbescherming

Hearings B.V.

Reusel
MBO
Vast
40-40 Uur
€2000 - €2800
0497645365
Bedrijfsprofiel
Hearings B.V. in Reusel (Noord Brabant) is een jonge, idealistische organisatie met een specialisme in het aanmeten en vervaardigen van op maat gemaakte oordopjes ofwel otoplastieken voor met name de zakelijke markt. De productie van deze otoplastieken verloopt volledig via 3D technieken. Onze doelstelling is om binnen afzienbare tijd een wezenlijk marktaandeel te veroveren op de Nederlandse markt met diverse innovaties en unieke nieuwe producten.
Functieomschrijving
Hearings B.V. zoekt een Medewerker Sales & Service gehoorbescherming, die in de regio Zuid Nederland, op locatie bij de klanten, gehoorbescherming ofwel Otoplastieken aan gaat meten en servicen. Wij zoeken kandidaten die woonachtig zijn in de omgeving "De Kempen", Tilburg, Eindhoven of Den Bosch en bieden je de mogelijkheid om, vanuit je woonplaats, ons unieke Hearings gehoorsbeschemingsconcept te vermarkten en mee uit te bouwen. Wat houdt het in? In Nederland worden meer dan 3 miljoen mensen dagelijks blootgesteld aan te veel geluid. Méér dan 1,5 miljoen mensen hebben hierdoor al blijvende gehoorbeschadiging opgelopen. Vanuit onze preventieve en idealistische motivatie bezoek je bestaande en potentiële gebruikers van oordoppen op maat, ofwel otoplastieken. Je bent verantwoordelijk voor de introductie, service en verkoop van onze nieuwe producten in jouw regio. Jouw focus ligt op de B2B markt in alle sectoren waar men te maken heeft met te veel lawaai op de werkvloer. We leiden je op tot otometrist, je meet unieke, persoonlijke otoplastieken aan, controleert ze, en reinigt ze. In dit hele proces ben je voor jouw rayon verantwoordelijk voor het complete business-traject tot aan de aftersales.
Functie-eisen
* MBO of HBO niveau door werk- en denk ervaring
* Ruime kennis van Microsoft Office
* Nederlandse - Engelse taal in woord en geschrift
* Kennis van gehoorbescherming en/of een sales opleiding is een pré
* Rijbewijs B
* Bereidheid om klanten te bezoeken aan het begin of eind van een werkdag
Aanbod
Hearings B.V. is een sterk groeiende organisatie, met een enthousiast team. We zijn een specialistische dienstverlener in gehoorbescherming, een dynamische organisatie waar jij je talenten volledig kunt benutten. We hebben al een groot aantal klanten in jouw regio, die jij van dienst zult zijn met ons serviceconcept. We bieden een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket, met lease auto, laptop en GSM e.d., en alle ruimte om je als professional verder te ontwikkelen, met het perspectief op een vast dienstverband.
Aanvullende informatie
Interesse? Spreekt deze functie je aan? Richt dan je sollicitatie per e-mail, voorzien van je motivatiebrief en CV, aan: Hearings t.a.v. de heer Kees Snijders (Directeur). Voor meer informatie over ons bedrijf, onze producten kun je terecht op www.hearings.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hearings B.V.

Ambachtsweg 3D,
5531 AC , Bladel,
Hearings B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden