Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
16-18 Uur
€1818 - €2729
0497650640
Bedrijfsprofiel
Binnen de Samenwerking Kempengemeenten hebben de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden de taken op het gebied van Vergunningen en Toezicht & Handhaving ondergebracht in een gezamenlijke afdeling VTH de Kempen.
Functieomschrijving
Als administratief medewerk(st)er binnen het team Toezicht & Handhaving houd jij je primair bezig met administratieve processen rond afhandeling van meldingen/klachten die via diverse kanalen binnen komen. Dit betekent onder meer het volgende:
Je bent de eerste vraagbaak van het team en zet de inkomende werkzaamheden uit. Je handelt ook zelfstandig meldingen/klachten af.
Je werkt ondersteunend voor de Boa’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaren) door meldingen (bv overlast) over te zetten in diverse registraties, controles in te plannen of je zet zaken door naar de deelnemende gemeenten binnen de Samenwerking.
Je beheert het systeem voor het invoeren van de door de Boa’s uitgeschreven bonnen.
Daarnaast zorg je voor registratie van milieucontroles, brandveiligheidscontroles, asbestmeldingen, tanksaneringsmeldingen en zet je controles uit naar de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant en de Veiligheidsregio Zuidoost Brabant.
Je bent aanwezig bij de teamoverleggen met de toezichthouders en maakt agenda en verslag.
Functie-eisen
Wij zoeken bij voorkeur iemand met relevante administratieve werkervaring. Belangrijke competenties zijn: accuratesse, communicatief vaardig, teamspeler, zelfredzaam, dienstverlenend en flexibel (niet star in het takenpakket). Verder moet je goed kunnen organiseren en improviseren.
Je beschikt over een opleiding op ten minste MBO-niveau. Je bent flexibel en bereid om de handen uit de mouwen te steken. Bij voorkeur heb je ervaring met de belangrijkste applicaties zoals Corsa en SquitXO.
Aanbod
Je gaat aan de slag binnen een afdeling die in 2016 begonnen is om het werk voor de vier gemeenten uit te voeren. Dit betekent een dynamische werkomgeving met een leuk team waar ruimte is om met elkaar verder te bouwen aan een goed functionerende afdeling VTH, die onze opdrachtgevende gemeenten op een goede wijze bedient.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging ? Wij bieden jou graag die nieuwe uitdaging. Bij ons werk je voor maar liefst vier gemeenten tegelijk!

De functie is gewaardeerd in functieschaal 6 (max € 2729,-). Afhankelijk van opleiding en ervaring kan plaatsing in een aanloopschaal plaatsvinden. Het betreft vaste formatie, maar er wordt gestart met een tijdelijke aanstelling van een jaar.
Aanvullende informatie
Stuur dan uiterlijk voor dinsdag 2 oktober 2018 je CV met motivatie.
Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Maurice Francken, teamcoördinator T&H (0497-531343) of bij Martijn Ledder (0497-531499), afdelingshoofd VTH Samenwerking Kempengemeenten. Voor procedurele informatie kun je terecht bij Felicie van Beek, adviseur P&O de Kempen (06-13226642).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerking Kempengemeenten

Kerkplein 3,
5541 KB , Reusel,
Samenwerking Kempengemeenten

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden