Adviseur Vergunningen (parttime/fulltime)

Samenwerking Kempengemeenten

Eersel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-36 Uur
0497650640
Bedrijfsprofiel
De Samenwerking Kempengemeenten is een serviceorganisatie voor de vijf Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. Bij het samenwerkingsverband zijn circa honderdvijftig medewerkers in dienst, verdeeld over vijf afdelingen en een stafunit.

De gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden hebben de taken op het gebied van VTH ondergebracht in een gezamenlijke afdeling VTH binnen de Samenwerking Kempengemeenten.
Functieomschrijving
De afdeling VTH De Kempen van de Samenwerkende Kempengemeenten zoekt een Adviseur Vergunningen.

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Ben jij een dienstverlener, gedreven en in voor vernieuwing? Zie je de komst van de Omgevingswet als een uitdaging? Of gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging…. Dan zoeken wij jou!

Als adviseur Vergunningen verzorg jij….
  • de informatieverstrekking en het onderhouden van klantcontacten;
  • het casemanagen van alle voorkomende WABO vergunningen. Het aandachtsveld ligt op meervoudige en complexe aanvragen en de activiteit bouwen/RO;
  • de coördinatie van adviezen en het onderhouden van contacten met de afdelingen ruimtelijke ordening, omgevingsdienst, veiligheidsregio, welstandscommissie en andere partners;
  • het leveren van een bijdrage op het gebied van automatisering van de VTH-taken, indien affiniteit en ambitie, is de taak applicatiebeheer voor het programma SquitXO mogelijk.

Functie-eisen
Heb jij….
  • ervaring met vergunningen en procedures
  • adequate kennis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en bestemmingsplannen
  • bij voorkeur kennis van het Bouwbesluit en het programma SquitXO
  • opleiding of aantoonbare ervaring op ten minste HBO niveau in dit vakgebied
  • goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • zin in een afwisselende uitdagende baan binnen een jong en energiek team
Aanbod
Wij bieden….
Een dynamische werkomgeving met een leuk team waar ruimte is om met elkaar verder te bouwen aan een goed functionerende afdeling VTH. Je standplaats is het gemeentehuis van Eersel. Je werkt voor vier gemeenten: Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden!

De functie is gewaardeerd in schaal 9. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan sprake zijn van plaatsing in een aanloopschaal. We starten met een aanstelling voor een jaar, welke bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband.

We hebben plaats voor ruim 1,5 fte. Dus zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijk-heden.
Aanvullende informatie
Heb je interesse in deze functie? Klik dan op de 'Solliciteer Direct' - button en stuur ons vóór maandag 3 september 2018 je motivatiebrief en je CV. Ook als je nog niet de juiste ervaring hebt maar wel de juiste (juridische) achtergrond.

Geef ook aan naar hoeveel uur per week (24-36) jouw voorkeur uit gaat en of je mogelijk in bepaalde weken vanwege vakantie niet beschikbaar bent voor gesprekken. Hiermee zal dan rekening worden gehouden.

Wil je meer weten over ons aanbod? Bel gerust met Bart Bierens, Teamcoördinator Vergunningen (0497-531476) of met Martijn Ledder (0497-531499), Afdelingshoofd VTH Samenwerking Kempengemeenten. Voor procedurele informatie kun je terecht bij Felicie van Beek, adviseur P&O de Kempen (06-13226642).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerking Kempengemeenten

Kerkplein 3,
5541 KB , Reusel,
Samenwerking Kempengemeenten

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden