Agrarisch medewerker (ervaring niet vereist)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de agrarisch sector. Voor hun zijn wij op zoek naar een grondwerker. Het bedrijf biedt een modern machinepark met een breed dienstpakket om zo hun klanten op de juiste manier van dienst te kunnen zijn. Ze beschikken over een gemotiveerd en deskundig team medewerkers die met zijn alle hard werken om de klant tevreden te stellen! Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie waarbij je tot de bouwvak werkzaam zal zijn in Veldhoven en daarna ga je naar een project in Oirschot.

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de graaf werkzaamheden. Je collega is werkzaam op de mini graver en jij zal hem instructies geven. Het is van belang dat dit secuur en duidelijk gebeurd, er mogen namelijk geen kabels e.d. beschadigen. Jij zal je collega dus duidelijke instructies moeten geven waar en wanneer hij kan graven. Daarnaast zal je licht graafwerkzaamheden verrichten.
Functie-eisen
- Ervaring is niet van belang, als je maar wel communicatief vaardig bent;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je bent collegiaal en kan goed samenwerken.
Aanbod
Het betreft een functie in dagdienst, je dagen zullen omstreeks 07:00 uur beginnen en rond 16:00 uur ben je klaar. Het salaris zal rond de €11,00 à €12,00 per uur zijn, afhankelijk van leeftijd en ervaring conform de cao LEO.
Aanvullende informatie
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met 0497-845793 of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden