referentie nummer: WRKN009824

Allround Assemblagemonteur met specialisatie Elektrotechniek

KSE Process Technology B.V.

Bladel
MBO
vast
40-40 Uur
+31 (0)497 383818
Bedrijfsprofiel
KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, leveren we automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Het aanbod doseer- en weegoplossingen van KSE strekt van micro- tot macrocomponenten, met doseerhoeveelheden van 1 gram tot meer dan 6000 kilo. Daarnaast biedt het toekomstbestendige PROMAS ST-procesbesturingssysteem van KSE volledige fabrieksautomatisering in de diervoeder- en levensmiddelenindustrie. Wereldwijd profiteren onze klanten van remote ondersteuning met online diagnose en een helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is.

Hoewel veel van onze producten standaard zijn, kunnen al onze systemen met verschillende opties en aanpassingen worden geoptimaliseerd voor uw specifieke toepassing.
Functieomschrijving
Na een gedegen inwerkperiode ga je aan de slag als allround assemblagemonteur. In deze functie assembleer je aan de hand van tekeningen en instructies halffabricaten/modules en complete machines. Om deze goed te kunnen assembleren ben je bekend met de volgende disciplines: mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch, besturingssoftware, of ben je bereid dit te leren. Verder controleer je of de producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Tijdens het werk bespreek je eventuele technische problemen met het afdelingshoofd assemblage en/of de betreffende engineer.

Daarnaast kan je incidenteel gevraagd worden naar klanten te gaan voor het monteren, testen en in bedrijf stellen van installaties. Zowel mechanisch, elektrotechnisch als besturingstechnisch. In deze dynamische functie leg je verantwoording af aan het afdelingshoofd assemblage & testen.
Functie-eisen
Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting elektrotechniek of industriële automatisering, eventueel aangevuld met cursussen. Daarnaast heb je een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de machinebouw. Je hebt kennis van elektrotechnische constructies en wij vinden het een voordeel als je ook kennis hebt van mechanica, pneumatiek, hydrauliek, elektrotechniek en/of software.

Je bent praktisch ingesteld, weet van aanpakken en neemt de verantwoordelijk wanneer het nodig is. Je bent een harde werker die in de omgeving van Bladel woont.
Aanbod
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. N. Damen-Vermeulen . Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met de heer R. van Luffelen (Teamleider Assemblage) op telefoonnummer: 0497-38 38 18.

KSE Process Technology B.V.

Rondweg 27,
5531 AJ, Bladel,
KSE Process Technology B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden