Allround doktersassistent (24 uur)

FYEO Medical B.V.

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-28 Uur
0497 360860
Bedrijfsprofiel
FYEO Medical is de grootste kliniek voor onverzekerde refractieve chirurgie in Nederland. Wij zijn sinds de oprichting in 2002 ontwikkeld tot een kliniek met een leidende positie in een groeiende markt. Wij staan bekend als één van de meest innovatieve klinieken van de Benelux met zeer compleet uitgeruste onderzoekskamers, een OK voor laserbehandelingen met vier verschillende lasers en een OK voor lensimplantaties. FYEO Medical berust op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, comfort en het beste resultaat. Wij streven continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor onze cliënten. Iedere cliënt kan bij ons rekenen op het beste resultaat. hier werken wij met 42 medewerkers elke dag hard aan. In nauwe samenwerking met onze aandeelhouders zal FYEO Medical de komende jaren de volgende stap zetten om versnelde groei van ons bedrijf te realiseren.
Functieomschrijving
Je hebt je opleiding doktersassistent afgerond en het liefst wil je ervaring opdoen in een gerenommeerde privékliniek. Je houdt van afwisseling in je werk en je weet van aanpakken. Je hebt een open en vriendelijke uitstraling en gaat graag met mensen om.  Je hebt de ambitie door te groeien tot operatieassistente.
 


Functie-eisen
Je hebt een groot inlevingsvermogen, je bent enthousiast en een echte teamspeler. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om alle facetten van de OK te leren kennen.  Je ambieert door te groeien tot operatieassistent en je bent bereid hiervoor de nodige opleidingen te volgen.
Je bent flexibel voor wat betreft werktijden en dagen. De werktijden van FYEO Medical zijn in het algemeen van maandag t/m zaterdag tussen 07:30 en 18.30 uur.
  • een MBO diploma doktersassistent (niveau 4)
  • affiniteit of ervaring met oog- en /of cosmetische behandelingen is een pre
Aanbod
Uiteraard bieden we je een passend salaris. Daarnaast kent onze moderne kliniek een open en informele cultuur waarin we graag met én voor elkaar werken. Alles is er op gericht om onze cliënten kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden op het hoogste serviceniveau. Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.
Aanvullende informatie
Wanneer je interesse hebt in bovenstaande functie kun je reageren door je motivatie en cv te mailen naar vacature@fyeo.nl t.a.v. F. van Duijnhoven en/of L. de Louwere.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FYEO Medical B.V.

Koperslager 6,
5521 DE , Eersel,
FYEO Medical B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden