referentie nummer: WRKN009716

Allround magazijnmedewerker avond/weekendploeg

T.O.M. bv

Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
8-40 Uur
-
Bedrijfsprofiel
Tom Omnichannel Management bv is een snel groeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We bestaan ruim dertien jaar. Op dit moment hebben we één fysieke winkel, zeven consumentenwebshops, één B2B-webshop en we werken samen met verschillende (internationale) marktplaatsen op het gebied van fietsen, speelgoed, sportmerchandise, sportartikelen, casual kleding, automotive en brilmode. Het assortiment bestaat uit ruim 90.000 artikelen. Ons hoofdkantoor en eigen magazijnen zijn gevestigd in Bladel. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, hebben we geen moment stilgezeten en we hebben nog steeds de ambitie om continu te blijven groeien.
Functieomschrijving
Door de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar allround MAGAZIJNMEDEWERKERS die ons magazijnteam in de avonduren en weekenden komen versterken. Wil jij ervoor zorgen dat onze pakketjes op tijd bij de klanten zijn en de goederen in het magazijn weer aangevuld zijn? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen
Als allround magazijnmedewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen in ons magazijn. Je verzamelt de orders van de klanten, daarna verpak en verzend je ze naar het juiste adres. Door secuur te werk te gaan bezorg jij naast het pakketje ook een glimlach op het gezicht van onze klant. Ook ondersteun je het team inkomende goederen met het verwerken van de goederen in ons magazijn. Je gaat hierbij nauwkeurig te werk, waardoor deze op de juiste locaties in het magazijn terecht komen en alle processen hier vlekkeloos verlopen. Aan het eind van de shift heb jij er samen met het team voor gezorgd dat alle pakketjes op tijd bij onze klanten zijn en het magazijn tiptop in orde is waardoor je met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Door het 24/7-serviceniveau richting onze klanten ontvangen we de hele dag nieuwe bestellingen, van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We zoeken daarom nieuwe collega’s voor onze avondploeg en weekendploeg. De begin- en eindtijden zijn in overleg.
Functie-eisen
Wat moet je kunnen
• Je hebt minimaal een vmbo-diploma of ervaring in de logistieke sector.
• Je werkt secuur en bent alert.
• Hard en fysiek werken is voor jou de standaard.
• Je bent flexibel en denkt niet in uren, maar in verantwoordelijkheden.
• Je bent stressbestendig en kunt werken onder tijdsdruk.
Aanbod
Wat staat daar tegenover
• Een salaris volgens de cao.
• Mogelijkheid om in de avonduren en weekenden te werken.
• Gezellige werkomgeving.
• Per direct een plekje in het magazijnteam.
Aanvullende informatie
Ben jij de man of vrouw die we zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar tom@tom-bv.com. Of solliciteer via de 'Solliciteer Direct'- button.

T.O.M. bv

Rootven 20,
5531MB, Bladel,
T.O.M. bv

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden