referentie nummer: WRKN009957

Allround Medewerker Buitendienst

Gemeente Reusel - De Mierden

Reusel-De Mierden
LBO / VMBO
Tijdelijk
36 Uur
€5 - €
0497 650650
Bedrijfsprofiel
--
Functieomschrijving
Onze gemeente vindt het belangrijk om te investeren in de verbinding met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Werk aan de winkel dus !
Je bent als medewerker buitendienst hierin een belangrijke schakel die in de eerste lijn het contact met de inwoners heeft en bekijkt hoe je de inwoner zo goed mogelijk kunt helpen waarbij je recht doet aan de gestelde kaders door het bestuur. Je hebt een breed takenpakket waarbij klein straatwerk en onderhoud aan straatmeubilair tot je belangrijkste taken behoren.
Functie-eisen
Je bent handig, geïnteresseerd in techniek en vindt het leuk om veel verschillende werkzaamheden te verrichten. Je hebt kennis en ervaring in het straatwerk. Je bent een goede chauffeur met een BE rijbewijs. Veiligheid staat bij jou voorop. Je hebt een afgeronde cursus VCA-Basis en Veilig werken langs de weg of bent bereid deze cursussen te volgen. Je woont in onze gemeente of zeer directe omgeving in verband met de oproepbaarheid in het kader van calamiteiten en bent beschikbaar om mee te draaien in het gladheidsbestrijdingsteam. Je bent flexibel, klantgericht, communicatief vaardig en wil graag samenwerken. Je bent een harde werker, hebt gevoel voor humor en bent klaar om voor onze gemeente je handen uit de mouwen te steken !
Aanbod
We zijn betrokken en kritisch en vragen ons voortdurend af hoe we als gemeente een betere partner voor onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen zijn.
Je maakt deel uit van een enthousiast team waarin zakelijkheid samen gaat met een fijne werksfeer. Je komt eerst een jaar bij ons werken, met bij goed functioneren een vaste aanstelling. De functie wordt beloond in functieschaal 5. Als je nog niet voldoet aan alle functie-eisen, start je in aanloopschaal 4.
Aanvullende informatie
Wil je nog meer weten, bel dan met coördinator Anton Geevers via 0497-650 055 of met afdelingshoofd Tiny Thijs via 0497-650 615. Zie je in deze functie een uitdaging, stuur dan vóór maandag, 16 juli 2018 je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ‘Allround Medewerker Buitendienst gemeente Reusel-De Mierden'.

Gemeente Reusel - De Mierden

Kerkplein 3,
5541 KB, Reusel,
Gemeente Reusel - De Mierden

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden