Allround Servicemonteur

Alliance Machine Systems Europe BV

Bladel
MBO
40-40 Uur
0497362528
Bedrijfsprofiel
Wie wij zijn?
Wij van Alliance Machine Systems Europe houden ons dagelijks bezig met het produceren en verkopen van geautomatiseerde productiemachines. Hierbij gaat het om machines met customer support voor de wereldwijde kartonverpakkingsindustrie.

Daarnaast zijn we een succesvol groeiende producent van geavanceerde handlingmachines voor de golfkartonindustrie. Een wereldwijde marktleider kun je wel zeggen! Naast ons hoofdkantoor in de V.S. heeft Alliance een vestiging in Bladel en meerdere productielocaties in het buitenland. Wil je inhoudelijk al wat meer info over het bedrijf? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.alliancellc.com

Functieomschrijving
Ben jij een servicemonteur in hart en nieren die ieder probleem weet op te lossen? En lijkt het je een uitdaging werkzaam te zijn in binnen- en buitenland? Dan zoeken wij jou! Binnen Alliance zijn we zoekende naar een nieuwe kracht voor de functie Allround Servicemonteur. Als Allround Servicemonteur ga je bij onze klanten in de golfkartonindustrie aan de slag met de installatie, geef je trainingen aan operatoren, het onderhouden en repareren. Naast dat jij hiervoor de nodige monteur skills dient te bezitten, is er de ruimte voor eigen inbreng en creativiteit!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een wereldreiziger. Het omvat namelijk een verantwoordelijke en avontuurlijke baan waarbij je regelmatig in het buitenland verblijft. Hiervoor is het belangrijk dat jij je goed redt in de Engelse taal en bij voorkeur ook een tweede taal spreekt. De Allround Servicemonteur die in het plaatje past beschikt over een proactieve werkhouding, is flexibel en een detective als het gaat om het zoeken naar oplossingen.

Wie wij zijn?
Wij van Alliance Machine Systems Europe zijn een succesvol groeiende producent van geavanceerde handlingmachines voor de golfkartonindustrie met een eigen customer support afdeling. Een wereldwijde marktleider kun je wel zeggen! Naast ons hoofdkantoor in de V.S. heeft Alliance een Europese vestiging in Bladel en een productielocatie in Roemenië. Wil je inhoudelijk al wat meer info over het bedrijf? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.alliancellc.com

Wat zijn je werkzaamheden?
We vinden het belangrijk dat een potentieel nieuw teamlid tijdig op de hoogte wordt gebracht van de werkzaamheden die wij voor hem (of haar) in petto hebben. Vandaar dat we hieronder alvast een checklist voor je hebben opgesteld.
- Op locatie bij de klant ga je aan de slag met het samenstellen van losse componenten tot complete (deel) machines binnen een productielijn.
- Installeren, afstellen, inregelen en proefdraaien van handling machines volgens specificaties en tekeningen, geen klus is jou te gek.
- Je instrueert operators en houdt je bezig met het overdragen van de nieuwe machine.
- Je onderhoudt en inspecteert de machines structureel.
- Je staat klaar voor het oplossen van storingen.
- Je houdt je bezig met het uitvoeren van aanpassingen (ook wel retrofits genoemd).
Functie-eisen
Skills
- Geen technisch probleem is voor jou een raadsel! Je bent dankzij je technische achtergrond (MBO niveau Elektro/WTB/Besturingstechniek) in staat ieder probleem dat zich voordoet op een creatieve manier te verhelpen.
- Kennis binnen de machinebouw is niet noodzakelijk, maar uiteraard wél een pre. De echte specifieke kennis aangaande onze machines zal je intern leren door onze eigen vakspecialisten.
Aanbod
Wat wij je bieden?
Een uitermate zelfstandige functie binnen een professionele organisatie met een open en informele werksfeer. Maar ook bieden wij jou concurrerende arbeidsvoorwaarden met o.a. een prima salaris, een uitstekende buitenlandvergoeding, studieregeling, diverse collectieve voorzieningen, etc..
Aanvullende informatie
Interesse gewekt?
Begint jouw technische hart sneller te kloppen van de bovenstaande vacature? Dan is het zeker de moeite waard kennis met ons te maken! Voor meer informatie aangaande de functie kun je bellen met Kees van der Looij (Service manager) of Marc Dijs (Service coördinator) 0497-362500. Of stuur direct je CV naar marc.dijs@alliancellc.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alliance Machine Systems Europe BV

Postbus 220,
5530AE , Bladel,
Alliance Machine Systems Europe BV

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden