Assemblage monteur binnendienst (fulltime)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
LBO / VMBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Beschik jij over een goede dosis 'Fingerspitzengefühl' en hou jij van een bedrijf waar open communicatie de boventoon voert? Ga dan via ons aan de slag bij een groot productiebedrijf waar diverse truckonderdelen en onderdelen voor hulpmiddelen voor intern transport (zoals heftrucks) geproduceerd worden. Daarnaast is dit bedrijf actief in de cilinderbouw, met name voor container opzetsystemen. Het productiebedrijf bestaat uit ruim 100 medewerkers. 


Functieomschrijving
Als assemblage monteur ben je bezig met het assembleren / monteren van diverse hydraulische cilinders en samenstellingen volgens tekening. Dit moet uiteraard nauwkeurig gebeuren. In deze functie ben je samen met directe collega's verantwoordelijk voor het gehele product (truckonderdelen en hulpmiddelen voor intern transport). Er wordt dan ook van je verwacht dat je problemen die je tegenkomt bij het assembleren direct signaleert en communiceert met de kwaliteitsafdeling.
Functie-eisen

Wat wij vragen van jou:   • Je beschikt over een vmbo/mbo technische opleiding of je hebt het niveau verkregen door werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Het is van belang dat je beschikt over goed technisch inzicht, twee rechterhanden en productie- / assemblage- of montage ervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om in drukke periodes over te werken;
  • Je beschikt over fingerspitzengefühl (zeer nauwkeurig en oog voor detail).

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Je krijgt de gelegenheid om op eigen creatieve en innovatieve wijze vorm te geven aan deze functie binnen een klantgerichte productieorganisatie. Salariëring volgens de cao metaal en techniek, leeftijd en ervaring spelen uiteraard een grote rol. Indicatie: €2.100 - €2.500 bruto per maand. Het betreft een fulltime functie in dagdienst (7.30u - 16.30u) met uitzicht op een vast dienstverband. Je start op basis van detachering, na een korte periode (6 maanden) word jij overgenomen door onze opdrachtgever.Is je interesse gewerkt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien we jouw cv met belangstelling tegemoet. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Laura Kolen: 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden