referentie nummer: BAK00636

Assemblagemedewerker / productiemedewerker

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor een productiebedrijf in Hapert zijn we op zoek naar meerdere assemblage-/productiemedewerkers. Het betreft een Kempisch bedrijf waarbij je werkzaam bent in een team van ongeveer 70 productiekrachten. Er heerst een fijne werksfeer met een ons-kent-ons-cultuur. Je draagt je steentje bij aan het realiseren van een totaalproduct wat van A tot Z gemaakt wordt door de medewerkers. Je bent werkzaam in dagdienst, werktijden: 7.30u - 16.30u. Bij goed functioneren is het absoluut de intentie dat je na een korte periode rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Dit betreft een doorlopende vacature omdat we altijd op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor deze functie. Nieuwe kandidaten zijn een aanvulling op het huidige personeelsbestand.


Functieomschrijving

Als assemblage-/productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse montage werkzaamheden. Met behulp van verschillende handgereedschappen ga je er samen met je collega's voor zorgen dat producten stapsgewijs in elkaar worden gezet. Het productieproces kent ongeveer 15 stappen met in iedere stap een X aantal werkzaamheden. Je leert stap voor stap het proces kennen zodat je uiteindelijk volwaardig bent. Een hele leuke functie voor mensen die graag met hun handen werken en enig technisch inzicht hebben!


Functie-eisen

Heb jij affiniteit met techniek? Bijvoorbeeld door ervaring in een technische functie (assemblage, montage, productie) of ben je simpelweg iemand die als hobby graag sleutelt of dingen in elkaar zet? Dan is dit dé baan voor jou! Verder zijn onderstaande punten belangrijk om deze functie naar behoren uit te voeren:
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je bent fulltime beschikbaar;

  • Je bent fysiek in goede gesteldheid.


Aanbod
Salaris is conform de cao van de werkgever, metaal en techniek. Het salaris voor iemand van 22 jaar en ouder bedraagt €12,81 bruto per uur. Na een korte periode (plusminus 6 maanden) word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf en ga je een leuke toekomst tegemoet! 

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden