Autotechnicus/monteur | ervaren | dagdienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Haghorst
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij technisch aangelegd en neem jij je verantwoordelijkheid? Ben je sociaal en representatief, zodat je onze klanten op een servicegerichte manier te woord kan staan? Heb je enige ervaring als automonteur?  Dan zijn wij op zoek naar jou!Het betreft een klein en familiebedrijf met 4 werknemers. Er hangt een gemoedelijke werksfeer, waar altijd hard wordt gewerkt. De mouwen opstropen en lekker sleutelen! 

Deze autogarage is aangesloten bij de BOVAG en is RDW erkend. Ze bieden een full-service aanbod aan alle automerken. Het bedrijf is een voorloper op alle vernieuwingen binnen de autobranche en zorgt dat je jezelf kan blijven ontwikkelen a.d.h.v. diverse cursussen en opleidingen.


Functieomschrijving

Als fulltime autotechnicus/monteur is elke dag anders en heb je gevarieerde werkzaamheden aan alle soorten automerken. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en het stellen van diagnoses. 

Je komt te werken in een schone en ruime autogarage met de nieuwste apparatuur en technologiën.Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.00 uur. Op zaterdag werk je om de week van 9.00 t/m 12.00 uur. Dit is zeker bespreekbaar.


Functie-eisen

Je werkt graag zelfstandig, maar kan ook in teamverband goed uit de voeten. Je hebt 2 rechterhanden en sleutelen aan auto's is helemaal jou ding!Verder vinden wij het belangrijk dat jij:  • beschikt over een goed technisch inzicht;
  • diagnoses kan stellen en problemen kan verhelpen;
  • in het bezit bent van APK 2 bevoegdheid, of bereidt bent deze te behalen;
  • open staat voor interne cursussen/opleidingen.

Aanbod

Als autotechnicus/monteur ben jij de allround specialist die ons team komt versterken. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en grote mate van zelfstandigheid als automonteur. Je salaris is gebaseerd op de cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.Ben jij de ervaren monteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Voor vragen betreft de vacature kan je contact opnemen met Theun via het telefoonnummer 0497 84 57 93 of per mail: theun@werkenindekempen.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden