Werken in de Kempen Banenbeurs 2018 - Bedrijfsinformatie

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert Werken in de Kempen opnieuw een Banenbeurs op de KempenTech. Werkgevers kunnen zich presenteren en profileren terwijl ze nieuwe medewerkers aantrekken voor hun bedrijf. Om optimaal te werven, biedt Werken in de Kempen een interessante beursaanbieding. Die zit vol publiciteit én bevat een gratis plekje op de Werken in de Kempen Banenbeurs. Profiteer van alle publiciteit voor jouw personeelsadvertentie(s) en geef je op!


Deelnemen aan de Banenbeurs?

Voor deelname stuur je een mail naar info@werkenindekempen.nl of bel 0497-210026. Wij nemen telefonisch contact met je op om je persoonlijk te adviseren. Aanmelden is mogelijk tot 24 mei, en vol = vol. *KempenTech is het techniekevenement waar ondernemers, jongeren, scholieren en Kempenaren kennis maken met innovatie en techniek tijdens de Dutch Technology Week. Tip: Zijn werkzoekenden op de Banenbeurs geïnteresseerd in jouw bedrijf? Laat zien wat je doet op de KempenTech bedrijvenbeurs en maak mensen enthousiast!

Bekijk onze Banenbeurs aanbieding


Praktische Informatie voor deelnemers

Als deelnemer sta je met je vacature(s) of advertorial in de speciale editie van de vacaturekrant. - Je ontvangt een credit om je vacature te plaatsen op werkenindekempen.nl - Je vacature is zichtbaar op de vacaturewand tijdens de Banenbeurs

Wat je moet weten:
- Aanleveren of akkoord geven van de advertentie vóór 23 mei
- Elke deelnemer krijgt 1 statafel met 2 krukken om zich te presenteren. De beschikbare ruimte is 1,5 m²
- Wij adviseren om een roll-up banner te plaatsen achter je tafel (max. breedte 100 cm ivm beperkte ruimte)

Beursinformatie:
Mocht je groter willen uitpakken, dan is het mogelijk om aanvullend deel te nemen aan de KempenTech beurs. Deelname aan de KempenTech beurs is mogelijk vanaf 9m² voor € 650,– . Voor 18m² betaalt u € 1.300,– en voor 27m² € 1.950,– excl. 21% BTW.


Wil je meer informatie over de Banenbeurs? Stel je vraag hieronder of bel 0497-210026.

Banenbeurs 2017 title=
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Banenbeurs 2017
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden