Werken in de Kempen Banenbeurs, programma 2018

Op zaterdag 9 juni organiseert Werken in de Kempen een grote Banenbeurs op de KempenTech. Interessant voor iedereen die werkt (of wil werken) in de Kempen!

Programma

 • Speeddaten met Top Werkgevers

  In de beurseditie van de vacaturekrant vind je vele vacatures. Interesse in een functie? Op de Werken in de Kempen Banenbeurs kun je diverse werkgevers persoonlijk de hand schudden. Maak gebruik van deze kans en maak persoonlijk kennis met interessante werkgevers.

 • Cv Check

  Laat je cv checken door de consulenten van Werken in de Kempen en KempenPlus. Zorg dat je klaar bent voor dat gesprek!

 • Profielfotograaf

  Onze topfotograaf van KvG Photos zorgt voor een professionele foto voor je cv of online profiel.

 • Persoonlijk advies door Werk Buro

  Ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Kom naar de stand van Werken in de Kempen op de Banenbeurs. Onze consulenten van het Werk Buro geven persoonlijk advies en gaan met jou op zoek naar mogelijkheden bij diverse bedrijven.

 • Techniek en innovaties

  Omdat de Banenbeurs onderdeel is van het zaterdagprogramma van de Kempentech, is het ook voor werkenden een leuk dagje uit. Kempische bedrijven presenteren hun techniek en innovaties op de KempenTech.

 • UWV infopunt

  Vragen over uitkeringen als WW, WAO of bijvoorbeeld Ziektewet? Op het infopunt van het UWV kun je ermee terecht op de Werken in de Kempen Banenbeurs.

Praktisch

De Werken in de Kempen Banenbeurs vindt plaats op de KempenTech in Hapert (Op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert) op zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en je hoeft je niet aan te melden vooraf. Interessant evenement in de regio. Kost niks, kan je wel veel opleveren!

Banenbeurs 2017 title=
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden